Πανικός στο Μαξίμου – Οι δημοσκοπήσεις τελειώνουν τον Τσίπρα

Κοινοποίηση:
ImgSrc-5-15-1024x682

Από μέρα σε μέρα γίνεται όλο και πιο αισθητή η σταδιακή διάλυση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρωθυπουργός θέλει να ολοκληρώσει τη θητεία και να προχωρήσει σε εκλογές το Φθινόπωρο

Επιδόματα μοιράζει, γενναίες ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια κάνει, τη συμφωνία των Πρεσπών πέρασε και η χώρα πλέον αλλάζει πινακίδες. To Αλβανικό το ανοίγει γιατί πρέπει κι εκεί να αφήσει ιστορική παρακαταθήκη όπως με τα Σκόπια και να πάρει σίγουρα και το βραβείο Νόμπελ, αν το χάσει φέτος, ,ωστόσο στελέχη της κυβέρνησης και δημοσκοπήσεις πιέζουν για πρόωρες εκλογές.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τις «μυστικές» δημοσκοπήσεις του Μαξίμου, ειδικοί εκτιμούν πως η εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ σε πιθανές εκλογές την Άνοιξη θα είναι «πανωλεθρία». Για αυτό και ο Τσίπρας επιμένει στην εξάντληση της θητείας.

Βέβαια, δημοσκοπήσεις θα συνεχίσουν να γίνονται, η οργή για το ξεπούλημα της Μακεδονίας αυξάνεται, οι εξελίξεις θα συνεχίσουν να τρέχουν και η πολιτική της κυβέρνησης θα συνεχίσει να απειλεί την οικονομία της χώρας. Παραμένει αμφίβολο το αν θα ολοκληρώσει θητεία ο Τσίπρας.

Στην ανάληψη του ρίσκου της παράτασης της κοινοβουλευτικής θητείας της σηµερινής κυβέρνησης µέχρι εξαντλήσεως της τετραετίας, µε την ελπίδα πως ο χρόνος θα επουλώσει τις προβλεπόµενες απώλειες του κόµµατος στις εκλογές για την Aυτοδιοίκηση και το ευρωπαϊκό Kοινοβούλιο, δείχνει ότι προσανατολίζεται ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Παλιά λέγαμε ο Έλληνας θέλει 7 χρόνια δικτατορία και 1 χρόνο δημοκρατία. Έτσι είναι το σκαρί του. Ο Τσίπρας ξέρει ότι θα χάσει τις εκλογές όποτε γίνουν, απλά εργάζεται για τις μεθεπόμενες εκλογές, όταν ο Έλληνας ξεχάσει αυτά που έπαθε. Τόσο διαρκεί το νιονιό του. Οι αναμνήσεις του. Άσε που θα έχουμε απλή αναλογική στις μεθεπόμενες.

  2. Ο Ελληνικος λαος δεν εδειξε ωριμοτητα και συνεση στης εκάστοτε πολιτικες επιλογες, αντίθετα πηγαινει απ το κακο στο χειροτερο λογω χαμηλου επιπεδου πολιτικης παιδιας. Επομένως δεν χρειαζετε πλεον της εκλογες ουτε την βουλη ουτε καν να εκλεγει νομαρχες και δημαρχους που και αυτοι με την σειρα τους απεδειξαν ότι είναι μια ανοιχτη πληγη για τα κρατικα ταμεια . Αυτό που χρειαζατε αμεσα η πατρις και ο λαος είναι μια στιβαρη σιδηροφρακτη επαναστατικη επιτροπή οπου θα αναλαβει το πηδαλιο αυτου του τοπου και με πειθαρχεια και αυστηρωτητα θα επαναφερει στην πατριδα μας την ασφαλεια την γαληνη και την σταθεροτητα και οποιος διαφωνει η δεν καθετε καλα με τα θελω και πιστευω θα υποστεί αναλογες συνεπειες τελος άλλος δρομος δεν υπαρχει παρτε το αποφαση δικτατορια η χαος!

Comments are closed.