Ψάχνουν 22 (!) Φιλιππινέζες που έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς! Ίσως περιλαμβάνονται στη λίστα θανάτου του κατά συρροή δολοφόνου

Κοινοποίηση:
Σιριαλ-κιλλερ-Κύπρος

Το ενδεχόμενο οι αγνοούμενες να έχουν δολοφονηθεί, εξετάζουν οι κυπριακές αρχές μετά την ομολογία του 35χρονου λοχαγού της Εθνικής Φρουράς ότι στραγγάλισε την 38χρονη Mary Rose Tiburcio και την 28χρονη Arian Palanas Lozano μετά τις σεξουαλικές επαφές που είχε μαζί τους και πέταξε τα άψυχα κορμιά τους στο φρεάτιο του τρόμου στο μεταλλείο του Μιτσερού!

Η κοινή γνώμη «πάγωσε»

Τις υποψίες ότι στη λίστα με τα θύματα του κατά συρροή δολοφόνου υπάρχουν και άλλες γυναίκες, εκτός από τις δύο άτυχες Φιλιππινέζες για τις οποίες έχει ήδη ομολογήσει, ενισχύουν οι πληροφορίες που μετέδωσε το ΡΙΚ, επικαλούμενο τον Αρχηγό της κυπριακής Αστυνομίας. Η κοινή γνώμη «πάγωσε», ακούγοντας τον Ζαχαρία Χρυσοστόμου να δηλώνει ότι τα πτώματα που βρίσκονται ακόμα στο φρεάτιο της φρίκης είναι «πολύ περισσότερα από δύο»!

Από την έρευνα των ανδρών του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, φαίνεται να προκύπτει ότι ο στρατιωτικός είχε επαφές μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης με τουλάχιστον άλλες τέσσερις γυναίκες, που έχουν δηλωθεί εξαφανισμένες! Άλλωστε, το ανθρωπόμορφο τέρας ομολόγησε με περίσσιο θράσος πως τού αρέσουν οι Φιλιππινέζες και ότι ένιωθε σεξουαλική διέγερση και ικανοποίηση όταν έπνιγε τα θύματά του!

«Όταν την έπνιγα, ένιωθα ωραία»

Αυτό είπε, σύμφωνα με τον “Φιλελεύθερο”, αναφερόμενος στην άτυχη Mary Rose Tiburcio. Ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία προκαλεί η δήλωση του προέδρου του συνδέσμου οικιακών βοηθών Κύπρου, Λούη Κουτρουκίδη, σύμφωνα με την οποία τα τελευταία δύο χρόνια έχουν δηλωθεί 22 εξαφανίσεις γυναικών από τις Φιλιππίνες και άλλες χώρες! Όπως αναφέρει το Sigmalive, οι υποθέσεις αυτές είναι δύσκολο να διερευνηθούν, γιατί ίσως οι αγνοούμενες γυναίκες να έχουν περάσει στα κατεχόμενα. Όμως, όλον αυτόν τον καιρό δεν υπάρχει εξέλιξη στις έρευνες και πλέον εκφράζονται φόβοι για την τύχη τους! Ανάμεσα στις αλλοδαπές που αγνοούνται το τελευταίο διάστημα στην Κύπρο βρίσκονται η Maricar Valdez Arquiola από τις Φιλιππίνες που εξαφανίστηκε από τη Λευκωσία στις 13 Δεκεμβρίου 2017, η 16χρονη Βουλγάρα Yianitca Dineva που τα ίχνη της χάθηκαν από τη Λεμεσό στις 19 Ιουνίου 2018 και η 17χρονη Σομαλή Mona Jabiri που σταμάτησε να δίνει σημεία ζωής τον περασμένο Ιανουάριο.

Την ώρα που η κοινωνία σε Κύπρο και Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις σχετικά με τα αποτρόπαια εγκλήματα του κατά συρροή δολοφόνου, οι αρχές προσπαθούν να διευκρινίσουν ποιος είναι ο ακριβής αριθμός των θυμάτων του παρανοϊκού 35χρονου. Γι’ αυτό, «ξεσκονίζουν» τις επαφές του «Ορέστη», όπως είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε στη δημοφιλή διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών Badoo για να «ψαρεύει» ερωτικές συντρόφους και συστηνόταν ως φωτογράφος.

Ελέγχουν τα ταξίδια που έκανε στην Ελλάδα

Οι Κύπριοι ανακριτές που «ξεψαχνίζουν» όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης-θρίλερ, ελέγχουν τα ταξίδια που έκανε ο μακελάρης στο εξωτερικό και, ιδιαίτερα, στην Ελλάδα. Αυτά που αναζητούν, είναι πιθανά κρούσματα εξαφανίσεων ή δολοφονιών γυναικών την περίοδο από τον Απρίλιο ως το Μάιο του 2018, οπότε ο 35χρονος βρισκόταν στη χώρα μας για στρατιωτική μετεκπαίδευση. Άλλωστε, ο δράστης είχε σπουδάσει στη Σχολή Ευελπίδων στην Αθήνα.

Στο μεταξύ, τρόμο και ανατριχίλα προκαλούν οι κυνικές περιγραφές του 35χρονου λοχαγού για τον τρόπο με τον οποίο αφαίρεσε τη ζωή της άτυχης Mary Rose. Όπως φέρεται να αποκάλυψε στους ανακριτές, αναγκάστηκε (!) να στραγγαλίσει την 38χρονη, επειδή πανικοβλήθηκε και άρχισε να… φωνάζει όταν είδε τη 6χρονη κορούλα της, Sierra, να πνίγεται με τον εμετό της! Μέχρι στιγμής, πάντως, αρνείται ότι δολοφόνησε το κοριτσάκι και ισχυρίζεται ότι πέθανε από εισρόφηση.

Ο λοχαγός είπε επίτηδες ψέματα

Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” οι έρευνες στο φράγμα Ξυλιάτου ολοκληρώθηκαν χωρίς να εντοπιστεί η σορός της άτυχης 6χρονης κόρης της Mary Rose, που ο serial killer παραδέχθηκε πως πέταξε εκεί, δίνοντας μάλιστα και λεπτομέρειες σχετικά με το πώς είχε δέσει το πτώμα με σεντόνια και είχε βάλει πέτρες για να βυθιστεί στο νερό. Αυτό κάνει τις αρχές να πιστεύουν ότι ο λοχαγός είπε επίτηδες ψέματα, για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες από το φρεάτιο του Μιτσερού.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ που κυκλοφορεί στα περίπτερα:

1.indd

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: