Χώρισαν Καραφώτης – Δινέρη: Ο ανταγωνισμός και οι ζήλιες

Κοινοποίηση:
karafotis-dineri-xwrismis

Γιατί χώρισαν ο Κώστας Καραφώτης και η Άννα Δινέρη;

Το ζευγάρι αυτό το πολυφωτογραφημένο χώρισε. Και ο χωρισμός παρέμενε μυστικός για ένα διάστημα, μιας και υπήρξε προσπάθεια επανασύνδεσης.

Μια επανασύνδεση που δεν ευόδωσε. Οι συνθήκες; Ζόρικες. Και οι αιτίες πολλές και πολύ συγκεκριμένες.

Η Άννα Δινέρη δεν άντεξε άλλο και αποχώρησε εκείνη απο το «εργάκι». Βλέπετε ο Κώστας Καραφώτης είναι ένας καλλιτέχνης βαθιά ανασφαλής και φοβισμένος παρά την μεγάλη έκθεσή του στα μίντια. Θα εξηγήσω τι εννοώ παρακάτω.

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω κάτι.

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Τουλάχιστον αυτό μαθαίνω μέχρι σήμερα.

Αυτό που υπήρχε ήταν ένας κακός εννοούμενος ανταγωνισμός και πολλές ζήλιες απο την μεριά του Κώστα Καραφώτη που έφεραν την τελική ρήξη. Μην ξεχνάμε πώς η Άννα Δινέρη είναι και μανούλα ενός μικρού παιδιού και δεν έχει και μεγάλη υπομονή σε ανώριμες συμπεριφορές.

Έχει ξεκάθαρες προτεραιότητες στη ζωή της.

Και όλα αυτά παρά το πάθος και την έλξη που είχαν για καιρό μεταξύ τους.

Αύριο θα σας έχω περισσότερα μιας και μαθαίνω ότι ο χωρισμός είναι μεν οριστικός… αλλά υπάρχει προσπάθεια να στηθούν γέφυρες…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αυτό το ΕΜΕΤΙΚΟ ΤΣΟΥΛΙ τι είναι; Άντρακλας τραβέλι με τα όλα του;

  2. αυτος τις εχει κερατωσει ολες τις σχεσεις του πολακις οποτε βαρεθηκε η κοπελα και θα βαρεθκε σιγουρα καθε πρωι να του κολλαει το περουκινι στο κεφαλι. ασε που απο ολες ετρωγε λεφτα αυτος!!! να τα λετε ολα με το ονομα τους!!

  3. Έλεος με τις πλαστικές! Σαν άντρας είναι!

    1. ενω αυτος! ολο κερατο ριχνει και θα βαρεθηκε αυτη, επισης θα βαρεθηκε να του κολλαει καθε πρωι το περουκινι του στο κεφαλι του

Comments are closed.