Χόρτασαν… θέαμα στο Περιστέρι: Ατρόμητος-Παναιτωλικός 2-2 για την Super League

Κοινοποίηση:
SUPERLEAGUE / Tя̇ԏӠ- Ё́ɔًɊϓ (֙ԏÑVɁ: ́ъϓ

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι με… ανατροπές, Ατρόμητος και Παναιτωλικός σταμάτησαν στο 2-2 στη 16η αγωνιστική της Super League. Μετά από ένα ανούσιο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες σημείωσαν τέσσερα γκολ στην επανάληψη.

Ο Ενσικουλού άνοιξε το σκορ στο 50′, αλλά ο Μανά με δύο προσωπικά τέρματα (69′, 77′) έβαλε σε θέση οδηγού τον Παναιτωλικό. Την τελευταία λέξη πάντως την είπαν οι γηπεδούχοι και με σκόρερ τον Μούγιακιτς (83′) διαμόρφωσαν το τελικό 2-2.

Οι δύο ομάδες μπήκαν μουδιασμένα στον αγωνιστικό χώρο, δείχνοντας επηρεασμένοι από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Ατρόμητος είχε καλύτερα «πατήματα» και δημιούργησε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 20′ με τον Ενσικουλού, αλλά το σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 35′ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν. Ο Μοράρ έβγαλε τη σέντρα, αλλά το τελείωμα του Γουίλιαν ήταν αποκαρδιωτικό.

Στην επανάληψη το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από τα… αποδυτήρια και δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα του πρώτου μέρους. Οι δυο ομάδες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και πέτυχαν 4 τέρματα. Ο «χορός» των γκολ ξεκίνησε στο 50′. Ο Μάντσον από τα αριστερά έβγαλε τη σέντρα και ο Ενσικουλού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και στο 69′ έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Ο Μαρινάκης τροφοδότησε τον Μανά και αυτός με πλασέ έκανε το 1-1. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Αργεντίνος με βολίδα μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μέγερι κι έκανε το 2-1. Αυτό το γκολ δεν πτόησε τον Ατρόμητο, που στο 83′ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ και να ισοροπήσει εκ νέου το παιχνίδι. Ο Μούγιακιτς εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απόκρουση του Κιβρακίδη σε πλασέ του Κουλούρη και από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Η ομάδα του Κάναντι έχασε την ευκαιρία να περάσει προσωρινά στη 2η θέση, ενώ ο Παναιτωλικός συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία και παραμένει για τρίτο παιχνίδι αήττητος.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κάρτες: Μάντσον, Κιβρακίδης – Μάζουρεκ, Μαλής

Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Κιβρακίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαϊας (80′ Ούμπιδες ), Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Μάντσον, Μπουσούλατζιτς, Ενσικουλού (78′ Μούγιακιτς), Κουλούρης, Μπρούνο (78′ Κωστόπουλος)

Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Άργκους (87′ Αμαράλ), Μαλής, Τσοκάνης, Λουσέρο, Λιάβας, Μανά, Μάζουρεκ (84′ Μιχάι), Γουίλιαν, Μοράρ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: