Χριστίνα Κολέτσα: Η νέα καλοκαιρινή «καυτή» φωτογραφία

Κοινοποίηση:
Καταγραφή-92

Η Χριστίνα Κολέτσα αποτελεί μία άκρως σαγηνευτική γυναίκα, που με κάθε της εμφάνιση ή και… ανάρτηση «ανεβάζει» την θερμοκρασία στα ύψη!

Διατηρεί έναν ιδιαίτερα ενεργό λογαριασμό στο Instagram, αφού σχεδόν καθημερινά αναρτά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, σε… πιπεράτες πόζες που κάνει τους followers της να παραληρούν!

Capture

Αυτήν την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, ποζάροντας… topless! «Να νιώθεις τόσο άνετα με το να είσαι ο εαυτός σου, που να κάνεις και τους γύρω σου να νιώθουν εξίσου άνετα» γράφει στην λεζάντα που συνοδεύει την άκρως σέξι φωτογραφία.

Δείτε το «καυτό» στιγμιότυπο:

Capture

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Στην Ελλάδα μόνο με την πίπα και την πουτανιά κάνεις καριέρα. Τώρα που της τελείωσε το τραγούδι ψάχνει άλλους τρόπους.

  2. σκέφτεσαι ότι αν είχες λεφτά θα μπορούσες να κάνεις παιχνίδια με τέτοια, ξέρεις, αμάξια, σκάφη, διακοπές…….όταν πιάσεις μερικά έως πολλά φράγκα τότε συνειδητοποιείς πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις για την αυτοβελτίωσή σου και δεν χαλάς φράγκο ούτε για να την κεράσεις μπύρα, την πας βόλτα με την Πόρσε μόνο αν πληρώσει την βενζίνη και καθαρίσει μετά τα καθίσματα από τις τρίχες της, εννοείται ότι η διανυκτέρευση σπίτι σου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.

  3. ΡΕ μάγκες πολλές αναρτήσεις της λεγαμενης βλέπω τωρα τελευταία ημίγυμνες, topless, κλπ μήπως προαλοιφεται και τούτη για κανένα δημόσιο αξίωμα? ΕΛΕΟΣ ΕΛΠΊΖΩ ΝΑ ΚΆΝΩ ΛΑΘΟΣ

    1. Καλό ερώτημα ας απαντήσουν οι αναρτήσαντες

Comments are closed.