Χρειάστηκαν 37 χρόνια μετά και το μυστήριο του θανάτου της Νάταλι Γουντ παραμένει (ΕΙΚΟΝΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
natali-goude-vagner-750x430

Τριάντα επτά χρόνια μετά τον θάνατο της διάσημης ηθοποιού Νάταλι Γουντ, το μυστήριο παραμένει άλυτο για τις συνθήκες του χαμού της.

Μία νέα μαρτυρία, ωστόσο, επαναφέρει στο προσκήνιο την υπόθεση, καθώς ο καπετάνιος του σκάφους, Ντένις Ντέιβερν, που ήταν και ο ένας εκ των τριών ανθρώπων που την βρήκαν νεκρή εκείνη τη μοιραία νύχτα της 28ης Νοεμβρίου 1981, ισχυρίζεται ευθέως ότι ο δολοφόνος της Γουντ ήταν ο ίδιος ο άντρας της!

Ο καπετάνιος δήλωσε ότι πιστεύει πως την Γουντ την σκότωσε ο ίδιος ο Βάγκνερ -και μάλιστα υποστηρίζει ότι του ζήτησε, όταν εκείνη αρχικά εξαφανίστηκε, να σταματήσει οποιαδήποτε προσπάθεια αναζήτησης. Ο καπετάνιος ήταν ένας από τους τέσσερις επιβαίνοντες στο γιοτ «Splendour» στις 28 Νοεμβρίου 1981. Μαζί του στο σκάφος ήταν η Νάταλι Γουντ, ο Ρόμπερτ Βάγκνερ και ο επίσης διάσημος ηθοποιός, Κρίστοφερ Γουόκεν.

Εκείνο το Σαββατοκύριακο, το ζευγάρι καβγάδιζε ασταμάτητα, θυμάται ο καπετάνιος. Μάλιστα, η Γουντ του είχε ζητήσει να καλέσει ένα υδροπλάνο, για να φύγει. Επίσης, θυμάται ότι ο Βάγκνερ είχε μαλώσει με τον Γουόκεν για την συμπεριφορά του απέναντι στην ηθοποιό. Η μαρτυρία του Ντέιβερν είναι πολύ σημαντική. Λέει ότι το βράδυ της εξαφάνισης της Νάταλι Γουντ εκείνη είχε τσακωθεί πολύ άσχημα με τον σύζυγό της και την είδε να τρέχει κλαίγοντας στο δωμάτιό της. Το ίδιο έκανε και ο Γουόκεν, ο οποίος επίσης κλείστηκε στην καμπίνα του, στο βάθος του σκάφους, ενώ ο Βάγκνερ έμεινε εκεί που ήταν και άρχισε να πίνει με τον καπετάνιο.

Αργότερα ο Βάγκνερ πήγε να ελέγξει τι έκανε η γυναίκα του και ο Ντέιβερν ισχυρίζεται ότι πάλι μάλωσαν. Όταν πήγε να δει τι γίνεται, ο Βάγκνερ του ζήτησε να φύγει. Όπως λέει, πιστεύει ότι ο Βάγκνερ σκότωσε την Γουντ και την πέταξε στη θάλασσα. Λέει επίσης ότι, όταν πήγε στο πίσω μέρος του σκάφους, βρήκε τον Βάγκνερ στα σκαλοπάτια και παρατήρησε ότι έλειπε η βοηθητική λέμβος και η Γουντ. Τότε, όπως λέει, άρχισε τις έρευνες. «Έβαλα μπροστά τις μηχανές, για να αρχίσω να ψάχνω. Τότε ο Βάγκνερ είπε: «Όχι, όχι, μην το κάνουμε αυτό. Να μείνουμε εδώ. Ελα να πιούμε άλλο ένα μπουκάλι κρασί»».

Ο καπετάνιος λέει ότι, όταν βρέθηκε το πτώμα της ηθοποιού, εκείνος πήγε να την αναγνωρίσει και όχι ο Ρόμπερτ Βάγκνερ. Το πτώμα της βρέθηκε το απόμενο πρωί κοντά στο βαρκάκι, μισό μίλι από το σκάφος. Λέει επίσης ότι αυτό που ακολούθησε ήταν επί της ουσίας μία προσπάθεια να του κλείσουν το στόμα.

Η αστυνομία άνοιξε εκ νέου την υπόθεση του θανάτου της Νάταλι Γουντ τον Φεβρουάριο του 2018, με βασικό ύποπτο τον Ρόμπερτ Βάγκνερ. Ο ίδιος έχει αρνηθεί να μιλήσει στις Αρχές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: