25/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Χειριστής του μοιραίου ταχύπλοου στο Πόρτο Χέλι: 24ώρη προθεσμία για την απολογία του

Κοινοποίηση:
t1-thumb-large

Ο χειριστής του μοιραίου ταχύπλοου που στέρησε τη ζωή σε 2 άτομα οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Ναυπλίου, ενώ ζήτησε 24ωρη παράταση για την προετοιμασία της απολογίας του.

Ο 44χρονος οδηγήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην εισαγγελία Ναυπλίου και ζήτησε προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του. Έως τότε αναμένεται να παραμείνει υπό κράτηση στο λιμεναρχείο Ναυπλίου.

Προθεσμία ζήτησε και έλαβε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου που συγκρούστηκε το βράδυ της Παρασκευής με μικρό αλιευτικό στη θαλάσσια περιοχή Θύνι Αργολίδας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά μία γυναίκα, όλοι αδέλφια.

O 44χρονος έλαβε ειδικότερα 24ωρη προθεσμία. Σύμφωνα με τον συνήγορό του και όπως είχε μεταδώσει το ΑΜΠΕ, ο 44χρονος επρόκειτο να ζητήσει 48ωρη προθεσμία.

Ο ίδιος στην κατάθεσή του στις λιμενικές Αρχές στο Πόρτο Χέλι, φέρεται να υποστήριξε ότι κατά την πορεία του ταχύπλοου δεν αντιλήφθηκε το μικρό αλιευτικό.

Όπως είπε ακόμη, μετά το συμβάν δεν εξαφανίστηκε, αλλά προσπάθησε να βοηθήσει προκειμένου να περισυλλεγούν τα άτομα που είχαν πέσει στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και ο ίδιος και να βγει στη ξηρά για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τη Δευτέρα, εν τω μεταξύ, αναμένονται και τα αποτελέσματα της αιματοληψίας στην οποία έχει υποβληθεί ο ίδιος για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Την ίδια ώρα, η τραυματισμένη γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: