29/03/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Χαϊδάρι: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν με καλάσνικοφ σε σπίτι (BINTEO)

Κοινοποίηση:
koukoula-lhsteia

Με καλάσνικοφ εισέβαλαν πέντε κουκουλοφόροι σε σπίτι στο Χαϊδάρι, προκαλώντας σοκ στους ενοίκους του.

Οι δράστες με κουκούλες και γάντια, εισέβαλαν στο σπίτι στο Χαϊδάρι και άρχισαν να ψάχνουν τους χώρους προκειμένου να βρουν μετρητά και κοσμήματα. Η σύζυγος του ιδιοκτήτη του σπιτιού ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δράστες, οι οποίοι την απείλησαν να μην μιλήσει. Οπως ανέφερε ο σύζυγός της, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί σοκ.

«Μπήκανε μέσα. Δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Μας πήραν όλες τις οικονομίες μας. Μας κατέστρεψαν. Πήραν ακόμα και τα κυνηγετικά όπλα που είχα κλειδωμένα σε φωριαμό, τα οποία τα κατείχα νόμιμα ως κυνηγός», τόνισε και ανέφερε πως οι δράστες ήταν απόλυτα ψύχραιμοι και τουλάχιστον ο ένας, που είχε και το ρόλο του συντονιστή, μιλούσε καλά ελληνικά», δήλωσε στο Open ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και πρόσθεσε: «Η γυναίκα μου ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο μαζί τους. Της είπαν μην μιλήσεις για να μην πάθεις κακό. Ακόμα δεν έχει συνέλθει. Χρειάστηκε να την πάμε στο νοσοκομείο».

Βίντεο από το σπίτι στο Χαϊδάρι
Η αστυνομία αναζητά τους δράστες, οι οποίοι φέρεται να διέφυγαν με μαύρο τζιπ, αφού έσπασαν τις κάμερες ασφαλείας. Μέσα στο σπίτι, όπως φαίνεται σε βίντεο του Open, επικρατεί χάος μετά την εισβολή των ληστών με καλάσνικοφ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ !
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ , ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΩΣ ΕΘΝΟΣ , ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ ! ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΕΛΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΟΙΝΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝΕ ΟΛΟΥΣ !
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ! ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !

Comments are closed.