Χανιά: Οργή για οδηγό λεωφορείου που τιμώρησε μαθητή για 0,10 ευρώ – Τον κατέβασε μια στάση νωρίτερα

Κοινοποίηση:
Capture

Ένα απίστευτο και συνάμα απαράδεκτο περιστατικό συνέβη την Πέμπτη (11-07-2019) στα Χανιά, με έναν 15χρονο, να πέφτει “θύμα” της στάσης οδηγού του υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανιά – Πλατανιάς, για… 10 λεπτά του ευρώ.

Όπως κατήγγειλε ταραγμένος ο πατέρας του 15χρονου, το παιδί αφού τελείωσε γύρω στις 12.30 της Πέμπτης την προπόνησή του στο άθλημα που κάνει, πήρε από το Δαράτσο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανιά – Πλατανιά για να πάει να βοηθήσει τον πατέρα του στο μαγαζί, που διατηρεί στον Πλατανιά.

Στην τσέπη όμως, αντί για 2,10 ευρώ, που κοστίζει το εισιτήριο για Πλατανιά, με το μπουκαλάκι νερό που πήρε, δεν υπολόγισε σωστά και έμεινε ένα 2ευρω.

Επιβιβαζόμενος λοιπόν στο ΚΤΕΛ, ο οδηγός – εισπράκτορας, του είπε σε αυστηρό ύφος πως με 2 ευρώ, θα τον κατεβάσει, μια στάση νωρίτερα από τον Πλατανιά, στην τελευταία δηλαδή στάση Αγίας Μαρίνας.

Το παιδί, χαμηλών τόνων, δεν έφερε αντίρρηση, ενώ ουδείς συνεπιβάτης αντέδρασε σε όλη αυτή τη σκηνή, αφού στην πλειοψηφία τους ήταν τουρίστες.

Έτσι ο 15χρονος, που πάσχει και από αλλεργικό άσθμα, κατέβηκε αναγκαστικά μία στάση νωρίτερα και περπάτησε περίπου 1,5 – 2 χιλιόμετρα μέσα στο λιοπύρι για να φτάσει εξουθενωμένος μετά από ώρα στον Πλατανιά.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, μόλις ο γιος ενημέρωσε τον πατέρα για το συμβάν, εκείνος προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο του ΚΤΕΛ για να αναφέρει το γεγονός. Παρόλο όμως που του είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί του, το τηλέφωνό του ταραγμένου πατέρα, που περίμενε να ακούσει απλά ένα “συγγνώμη” δεν χτύπησε ποτέ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. αν ομως ηταν κανενας λαθροπιθηκος ομως ο οδηγος – κουραδομαγκας της πλακας θα το βουλωνε και θα εκανε κοκοκο! δεν ντραπηκε λιγο ο αλητης?
    καλα ρε οι υπολοιποι δεν ειχατε 10 λεπτα να δωσετε στο παιδι και το αφησατε να περπατησει τοση ωρα στον ηλιο?
    αυτα τα παραδειγματα δινετε στα παιδια σας? ΟΥΣΤ που θελετε να γινετε και γονεις!

  2. Πάλι στην Κρήτη; Το νησί είναι «εγγύηση» να ζήσεις το όνειρο σου!!! Χαχχαχα
    Ουυυυυυυυ η ντροπή της κοινωνίας μας ζει εκεί !!!!

  3. Πάρε την καραμπίνα αδερφέ και τραβα βρες τον καργιολη, βγάλε τα σκάγια από τα φυσίγγια και ριξτου στο ψαχνό. Και μόλις κατουρηθεί πάνω του τραβα τον φωτογραφία και κόλλα την σε όλες τις κολώνες της περιοχής.

  4. Ένας χριστιανός εκεί στο αστικό δεν είχε το φιλότιμο να δώσει τα 10 λεπτά στο αγοράκι και προτίμησαν το αγόρι να το κατεβάσουν. πώς κατάντησε έτσι Ο Έλληνας ΝΤΡΟΠΉ ΣΑΣ, ΟΥΣΤ

  5. Τι συγνώμη ρε πήγαινε και γαμη… . Του τα πρεκθα το κ…. παιδο

  6. θέλει λουκέτο και πολύ καυτά πρόστιμα το εν λόγο κτελ αυτό το περιστατικό μπρος σε αλλά που κάνουν οι οδηγοί του κτελ είναι πταίσμα το κινητό πάει σύννεφο μαζί με την πολύ μαγκιά σε πραγματικό γεγονός παρουσία μου σε μητέρα που το μικρό παιδάκι της έκανε έμετο αφού πρώτα τους ζήτησε την ιδική σακούλα που είναι υποχρέωση τους να έχουν την κατέβασαν από το λεωφορείο και φυσικά τα όσα άκουσε κατακαλόκαιρο άνθρωποι εργαζόμενοι & ηλικιωμένοι στο λιοπύρι που περιμένουν να μεταφερθούν στα σπίτια τους περνάνε και δεν τους επιβιβάζουν μόνος τους στόχος οι τουρίστες που για αυτούς κάνουν τούμπες δεν καταλαβαίνω όμως τον λόγο αφού το αντίτιμο είναι το ίδιο πιστεύω χωρίς να είμαι σίγουρος ντροπή αλλά που να την βρουν ένα απλό ρεπορτάζ αρκεί και μια αυτοψία για να τους ξεφτιλίσετε.

Comments are closed.