Χανιά: Έκαναν κηδεία για το ασφαλιστικό (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
xania-poreia

Στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων συγκεντρώθηκαν σήμερα οι απεργοί ενάντια στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που συζητείται στη Βουλή.

Μάλιστα, οι κρητικοί προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω, κατεβάζοντας μέχρι και φέρετρο στην Πλατεία θέλοντας να δείξουν τον θάνατο της κοινωνικής ασφάλισης.

poreia-xania poreia-xania1 poreia-xania2

ΠΗΓΗ: Kriti24.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Ο ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΗΔΑ ΤΩΝ ΒΟΡΓΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…… ΜΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΔΗΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΕΣ ΜΑΣΣΙΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΝΕΒΟΚΑΤΑΙΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ…………………

  2. “ΝεκροθαΥτης” η “νεκροΘαφτης; επίσης αυτοί για λαθρο μου φαινοντσι

  3. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έκοβε συντάξεις και ΕΚΑΣ που ήσασταν ρε εργατοπατερες? Εμ βέβαια όταν η αριστερά γαμαει εσείς στήνετε κώλο. Ξεφτυλισμενοι με όλη την σημασία της λέξης.

  4. Μιλάμε για κλασικούς γραικύλους απάτριδες ψηφοφόρους εκ των οποίων οι πιο πολλοί το μόνο που κάνουν είναι να πατάνε το pin στο atm σαν κωπρόσκυλα του δημοσίου ή τρελοσυντάξεις.
    Έχουν σαν ίνδαλμα τον εβραίο μπένυ,αποκαλώντας τον ακόμα και σήμερα εθνάρχη.
    Ούξω καριόλια

  5. Οι ξεφτίλες οί εργατοπατερες μία ζωή κοιτούν τα συμφέροντα τους . Τα οικονομανε και πού καί πού στήνουν καί καμμιά απεργία γιά νά δικαιολογουν οτι υπάρχουν !

  6. Φαινονται λίγο τα πρόσωπα πίσω από τις μάσκες οι κρητικοί πήγαν για τσικουδιά και βάλανε Αφρικανους χαχαχαχιχι

  7. Αντε βρε γελοίοι, Για τον νόμο κατρουγκαλου δεν είδα να κάνετε καμία κηδεία! Α ξέχασα ήταν σύντροφος!

Comments are closed.