Χαμός στο διαδίκτυο! “Μην πουλήσετε τα G3 του Ελληνικού Στρατού, δώστε τα σε εμάς για τους… λαθραίους”!!! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
g3_

Μια ανάρτηση στο διαδίκτυο για τα παλιά… G3 του Ελληνικού Στρατού, έχει προκαλέσει πανικό!

Ο χρήστης, γράφει τα εξής:Μαθαίνω ότι ο Ελληνικός στρατός θα παραλάβει νέο ατομικό εξοπλισμό. Πολύ ωραία! Προτείνω όμως, τα παλιά FN τα σπαστά που τότε είχαμε εμείς οι παλιοί, η τα νεώτερα G3 κλπ, να τα δώσουν σε εμάς τους παλιούς στρατιώτες για να μπορούμε να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τις οικογένειές μας, απ’ όλα τα εισερχόμενα που ανεξέλεγκτα έρχονται μέσα στην Ελλάδα.

ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ Η ΜΗΝ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ!.
ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ!!.
ΘΑ ΤΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ…
(Πλήρη σειρά FN GANS)”.

Δείτε και την σχετική ανάρτηση:

opla_

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

17 Σχόλια

  1. Δυστηχως το αδειασμα στρατοπεδων απο τις αστικες περιοχες εχει ενα σκοπο .Να μην μπορει να υπαρξει αντισταση απο τους Ελληνες. Χωρις οπλισμο δεν μπορεις να πολεμησεις .Χιλιοι απογονοι του Αβρααμ και της Αγαρ οπλισμενοι με τυφεκια κτλ θα προκαλεσουν σφαγες και χαος .Οποτε οταν εχουμε σχεδον ενα εκατομμυριο απο δαυτους; Οι κρυπτοεισβολεις μαζι με τους Τουρκους θα μας φερουν μεταξυ Σκυλλας και Χαρυβδης.
    Εχουμε υποστει ,πνευματικη λοβοτομη που επιβληθηκε δια πυρος και σιδηρου με τον Ιεουσα τεκνο του Ιεχωβα.Πολλοι Εβραιοπληκτοι Ελληνες θα καθισουν να τους σφαξουν για να πανε στον παραδεισο του Ιεχωβα.

  2. ΨΗΦΙΣΕΣ Ν.Δ ..

    ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ

  3. Πραγματι χρειαζεται ενα οπλο!!!!!! Αν μας την πεσουν οι λαθρο καποια στιγμη, ποιος θα μας προστατεψει, ο Πακης που τους ευχαριστουσε επειδη προτημουσαν την Ελλαδα η οΤσιπρας που εκανε την χωρα ξεφραγο αμπελι και συνεχιζει να ειναι και τωρα με τον Μητσοτακη;;;;;;;;; Και φροντισαν να ψηφισουν τον αντιρατσιστικο νομο και να διοκουν οποιον πει κουβεντα για τους λαθροεποικους, γιατι ειχαν το σχεδιο τους να γεμισουν την χωρσ απο δαυτους και να μην διαμαρτυρεται κανεις!!!!!!

  4. Έπρεπε να το είχανε κάνει ήδη…. Να φτιάξουνε ξανά τα ΤΕΑ…

  5. ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΑ!!! ΕΔΩ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΑ ΑΦΟΠΛΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΗΝΥΓΟΥΣ, ΓΙΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ..) ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ! ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ!!! ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ! ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!!!!!!!!!

  6. Τρελος χαμος στο διαδυκτιο. Θα συζητηθει και στην βουλη ακουσα – χαχαχαχα Α ρε σουργελα σας εχουν τοσο χεσμενους για της επαναστατικες αναρτησεις σας οσο δεν φανταζεστε. Ρε αμα κλασει αναποδα ενας πακιστανος θα βρεθειτε στην φυλακη αμα γουσταρει. Μην πειραζετε τα ιερά λαθροτερατα του Ελληνικού κράτους!!!

  7. Τι μαλακιες ειναι αυτες .,.,
    εδω αν κοιταξεις αγρια λαθροπιθηκο σε χωνουν μεσα με τους γαμημενους νομους που ψηφισε ο ψευτοτσιπρας και ο θιασος του ,και οι σημερινοι εξακολουθουν να τον διατηρουν .,.,

    Δυσκολα θα ξεβρωμισει η ΠΑΤΡΙΔΑ απο ΕΛΛΗΝΕΣ προδοτες πολτικους και λαθρογυφτους

    1. Δυσκολα θα ξεβρωμισει η ΠΑΤΡΙΔΑ απο ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ προδοτες ραγιαδοψηφοφόρους και λαθρογυφτολάγνους

      Απάντηση

  8. Έτσι γράφουν στο ίντερνετ την ώρα που τους χαϊδεύουν πάκοι…

  9. Ναι ρε παιδιά, γιατί δεν μας τα δίνετε;
    Έτσι και αλλιώς είστε ανίκανοι να τους
    αντιμετωπίσετε!!!
    Αφήστε εμάς τουλάχιστον…

  10. Η φωτο με τα 3 FNC που κολαει ???

    Να αγορασετε λυοκανα τακτικαλ…
    μηπος θελετε να σας φερουμε και καμια λουγρα με ανοιχτα τα ποδια για να Γ………
    με 300 ευρω εχετε ενα στο σπιτι σας…!!…

  11. Η φωτο με τα 3 FNC που κολαει ???

    Να αγορασετε λυοκανα τακτικαλ…
    μηπος θελετε να σας φερουμε και καμια λουγρα με ανοιχτα τα ποδια για να Γ………
    με 300 ευρω εχετε ενα στο σπιτι σας…!!

  12. Σκέψου να ήταν στα πράγματα μια πραγματικά δεξιά κυβέρνηση κυρ Πολάκη μου…Θα είχες κλάσει ”οφτές” πατάτες…Μπορεί και να είχες μετακομίσει σε καμιά ”μπριγάδα” κάποιας ”σοσιαλιστικής” χώρας…

    1. Ένας ο Λεωνιδας και 300 οι εφιάλτες σήμερα…

Comments are closed.