Χαμός στον ΣΚΑΪ: Απίστευτο «ξέσπασμα» Οικονόμου – Δείτε τι έκανε ο παρουσιαστής

Κοινοποίηση:
1

Σκληρή «μάχη» στην πρωινή ζώνη δίνουν ο Δημήτρης Οικονόμου και Γιώργος Παπαδάκης.

Οι δυο παρουσιαστές μπορεί να κονταροχτυπιούνται καθημερινά μέσα από τα τηλεοπτικά τους πάνελ, όμως παραμένουν δύο καλοί φίλοι.

Ο Γιώργος Παπαδάκης διατηρούσε την πρωτιά στην τηλεθέαση εδώ και αρκετές ημέρες, με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου να ακολουθούν σε… απόσταση αναπνοής.

Τη Δευτέρα όμως ο Δημήτρης Οικονόμου «ξέσπασε» και αυτό σίγουρα θα το θυμούνται πολλοί στο κανάλι του Φαλήρου.

Μετά από αρκετές ημέρες κατά τις οποίες ο Γιώργος Παπαδάκης έπαιρνε την πρωτιά στην τηλεθέαση, ο Δημήτρης Οικονόμου έκανε αντεπίθεση και… σάρωσε!

Απίστευτο το «ξέσπασμα» του Δημήτρη Οικονόμου.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής «ΣΗΜΕΡΑ» έχει περάσει αρκετές μέρες βλέποντας την… πλάτη του Γιώργου Παπαδάκη και του «Καλημέρα Ελλάδα»

Οι δυο παρουσιαστές «κονταροχτυπιούνται» καθημερινά μέσα από τα τηλεοπτικά τους πάνελ, ωστόσο, είναι γνωστό πως είναι δύο πολύ καλοί φίλοι.

Τη Δευτέρα, ο Δημήτρης Οικονόμου έκανε την αντεπίθεσή του, αφήνοντας στη δεύτερη θέση της τηλεθέασης το «ισχυρό χαρτί» του Ant1.

Τα ποσοστά της τηλεθέασης για την εκπομπή του έφτασαν στο 21,1%, με τον Γιώργο Παπαδάκη να φτάνει στο 17,0%

Το γεγονός αυτό έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα τον Καρδιτσιώτη παρουσιαστή, που μαζί με την Μαρία Αναστασοπούλου έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ θέλει να κρατήσει το πρωινό δίδυμο και την επόμενη σεζόν γι’ αυτό και ετοιμάζει ήδη τα συμβόλαια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ήθελα να’ξερα ποιοί βλέπουν αυτό το τομάρι του προδοτικού κι ανθελληνικού συστήματος.

  2. ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΠΟΥ Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΡΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΦΟΥ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΑΙ.

Comments are closed.