Χαμός στην Θεσσαλονίκη: Οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν “επίσκεψη” και στα γραφεία της Ε.Ράπτη

Κοινοποίηση:
elena_rapti

Μετά την επίθεση στα γραφεία Σταύρου Καλαφάτη, όπου νεαροί πέταξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους. Ενώ δεν βρισκόταν κανένας στο γραφείο εκείνη τη στιγμή.

Σύμφωνα με τοπικό μέσο, μικρή ομάδα οπαδών βρέθηκε έξω και από το γραφείο της Έλενας Ράπτη, στην οδό Εγνατία, στο ύψος της Καμάρας και, αφού φώναξαν συνθήματα, αποχώρησαν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η Ελλαδα κυβερναται αναλογως με το τί ψηφιζουν διαφοροι οπαδοι, γυφτοι, και εσχατως και αλλοδαποι. Η ψηφος ενος νοημονος ανθρωπου, ειναι ιση ακριβως με αυτη των παρταλιών. Δεν εχουμε σωτηρια…

  2. Είχε μάλλον σοβαρές δουλειές η εθνομητέρα. Αποτρίχωση, μπότοξ, μαλλιά, νύχια, κουμπαριές, βαφτίσια, γάμοι, γυμναστήριο, σόπιν θέραπι, μασάζ, φωτογραφήσεις για περιοδικά, συνεντεύξεις σε μεσημεριανάδικα-πρωινάδικα-βραδυνάδικα. Τι νομίζατε τεμπελόσκυλα ελληναράδες άντε έτσι γίνεσαι εκατομμυριούχα και ζεις τη μεγάλη ζωή. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΧΘΗΣΕΙΣ.

    Γι΄αυτό κι εσείς πάρτε το γκασμά, ξεκινάτε να σπάτε πέτρες και σε καμιά 500αριά χρόνια που θα περάσει από το τσαρδί σας η ανάπτυξη (έχει κάνει στάση στου Μαρινάκη και του Αλαφούζου τωρα) θα ανταμοιφθούν οι κόποι σας.

Comments are closed.