Χαμός με τον Νίνο στη σκηνή – Σταμάτησε το τραγούδι κι εκνευρισμένος πέταξε το μικρόφωνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Πρεμιέρα έκαναΝ η Δέσποινα Βανδή με τον Νίνο και τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Πολλές φορές έχουμε δει σε πρεμιέρες είτε νυχτερινών κέντρων είτε παραστάσεων, να συμβαίνουν αυτά τα… απρόοπτα της τελευταίας στιγμής.

Έτσι, λοιπόν,  με τον Νίνο να αντιμετωπίζει επί σκηνής πρόβλημα με το μικρόφωνο. Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε νοήματα στους συνεργάτες του, ωστόσο, κάποια στιγμή απηύδησε και πέταξε κάτω το μικρόφωνο.

Δείτε τι έγινε στο κέντρο με τον Νίνο…

Στην εκπομπή “Έλα χαμογέλα” σχολίασαν το συγκεκριμένο περιστατικό…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΛΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΛΛΙ Ο ΝΙΝΟ????ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ !!!! ΕΔΩ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΜΥΓΑ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ !!!ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ?????ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΙΧΟ ΜΑΘΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Συνήθως καβαλάνε το καλάμι, αυτόν το καλάμι τον έχει καβαλήσει.

  3. φαντάζομαι τι μυαλό κουβαλάει μέσα στην κεφάλα της (αν εχει βέβαια καθόλου ) …..
    η κόρη του βαρδινογιάννη που παντεύτηκε αυτο το πράμα ….
    και εκανε μάλιστα κ 2 παιδιά μαζί με αυτό το τίποτα …
    και ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

  4. Ρε με τι μαλακιες ασχολούμαστε… Άξιοι της μοίρας μας

  5. Αφού δεν μπόρεσε να λύσει το …βιοποριστικό του με τον γάμο που’χε κάνει….και βρέθηκε πάλι στο νυχτοκάματο….είναι άξιος της μοίρας του!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. σιγα ρε κπμπλεξαρα λες και εισαι ο χοσε καρερα ενα τιποτα εισαι

    1. Κατ’αρχας αυτος ειναι επιτυχημενος και γνωστος πανελλαδικα καλιτεχνης!ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΙ ΕΙΣΑΙ?… Ποιος ειναι στη πραγματικοτητα ο κομπλεξικος??… ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ!

      1. Σιγά τον ποιοτικό καλλιτέχνη αλλά για να αντιδρας έτσι για τέτοιον καλλιτέχνη φαντάζομαι και την δικιά σου ποιότητα και εδώ σχολιάζουμε την κάθε ανάρτηση του Μακελειού και ο καθένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστή είτε αρέσει είτε όχι.

        1. αμα ηξερες τι μπανιερα ειναι θα καταλαβαινες και για τι νουμερο μιλαμε

      2. ΑΥΤΟΣ ΜΩΡΗ ΞΕΚΟΛΙΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΙΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ. ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ? ΝΟΜΙΖΩ ΣΕ ΕΙΔΑ!!

        1. ΜΑΘΕ ΩΡΘΟΓΡΑΦΗΑ ΜΟΥΛΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΠΕΝΗΣ ΕΔΟ ΝΑ ΓΡΑΦΙΣ.

      3. σου θιξαμε την φιλεναδα σου ελενα αληθεια που εκανε καριερα αυτος απο ενα μπουρδελοπαιχνιδι στην τηλεοραση και εγινε τραγουδιστης ολοι απο το χαζοκουτι αλλοι γινοντα κατα φαντασια αοιδοι αλλες γινονται πεταλουδιτσες και συνοδοι κλπ σιγα σιγα θα μας πεις οτι ειναι και φρανκ σινατρα ασε μας κυρα κατινιτσα αντε σκουπισε το σπιτι

Comments are closed.