Σάλος με τις “καυτές” φωτογραφίες και το στρινγκ μαγιό της Αλβανίδας Φουρέιρα (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
FOUREIRA-768x544

Είναι στα καλύτερά της και αυτό φαίνεται.

Η Ελένη Φουρέιρα δεν σταματά να τραγουδά, να χορεύει και να βάζει… «φωτιά» στο Instagram Με τις σέξι πόζες της και αυτό το καλοκαίρι. Η διάσημη τραγουδίστρια που μετά την Eurovision και τη 2η θέση του Fuego έχει δει τις μετοχές της να εκτοξεύονται σε Ελλάδα και εξωτερικό, δεν σταματά να είναι το talk of the town.

Η αλήθεια, είναι πως η αγαπημένη Ελένη Φουρείρα μετά το νέο hit του καλοκαιριού με τον Claydee “Loquita” και το “Loquita Challenge” που έχει εξαπλωθεί σε όλη τη χώρα, είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι και οι live εμφανίσεις και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν έχουν τέλος. Ωστόσο, όποτε βρίσκει λίγο χρόνο απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα και ανεβάζει φωτογραφίες στα social media.

Αυτήν τη φορά μάλιστα, βάζει «φωτιά» στο Instagram Με τις νέες «καυτές» πόζες με μαγιό και είναι πιο σέξι από ποτέ.

Η Ελένη Φουρέιρα, μάλιστα, ανέβασε τις παραπάνω φωτογραφίες στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, τους κανόνες της! Κανόνας no 1 «Να κάνεις ό,τι σε κάνει χαρούμενο!»

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Εγώ,έχω να προσθέσω ότι η πουτ@να η κ@λοαλβανίδα η Εντέλα Φουρειράι έκανε όνομα και λεφτά στην Ελλάδα, αλλά για να το πετύχει αυτό της έγινε το μουνί και ο κώλος τριαντάφυλλο.

  2. Στην Ελλάδα το άσχημο Αλβαναριό η Εντέλα Φουρειράι είχε την ευκαιρία να κάνει για πρώτη φορά μπάνιο σε πισίνα. Στην Αλβανία την έκαναν μπάνιο σε βαρέλι.Μας κορόιδευε και μσς παραμύθιαζε τόσο καιρό ότι ήταν Μεξικάνα και τελικά ήταν Αλβανογύφτισα. Άντε γ@μήσου κωλοαλβανίδα και εσύ και η χώρα σου/

  3. ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ,ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΧΑΣΙΣΙΣΤΑΝ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.

  4. αυτη ειναι γυναικα οχι σαν τις ελληνιδες με το τουπε. μονο ξενες ρεεε

    1. Αλβανος εισαι σιγουρα δεν εισαι Ελληνας..αν εισαι ντρεπομαι ειληκρινα

  5. Μπαζο εισαι και φαινεσαι που θα πεις για τις Ελληνιδες..

  6. Οι Ελληνίδες είναι μπάζα οι περισσότερες, 9 στις 10 έχουν μισθό κάτω του χιλιαρικου και είναι απαγοητευμενες απ την σεξουαλικη τους ζωή. Η Φουρειρα πηδιεται σαν σκυλί αλλά πάνω απ όλα η δουλειά και τα λεφτά(και βγάζει πολλα) . Λίγες βίζιτες και εκλεκτές.Οσον αφορά τους Έλληνες άντρες, απ την στιγμή που δεν πηδιεται με αυτούς είναι μια πατσαβούρα Αλβανιδα. Τον πουλο..

    1. Είναι 100% βέβαιο ότι η μοναδική γυναίκα (Ελληνίδα) που είδε τον ανδρισμό σου, ξυνίστηκε και από τότε τα ‘χεις πάρει στην κράνα..

  7. Όξω και στον αγύριστο τα αλμπανά και τα λάθρο από την Ελλάδα.

  8. Γυναικαρα με τα ολα της, για ολονυχτιες φασεις. Οχι σαν τις δικες μας τις μυγιαγγιχτες που ολο μη και μη και μη ειναι οι σαυρες.

  9. Αλβανός τουρίστας και τάνα πάνε παρέα.
    Και είναι πανάκριβο πλέον το μαλλί.

  10. Εσύ Μακελειό σωστά τα λες Αλβανίδα είναι η κοπέλα.Αλλά η Αλβανίδα έγινε όνομα επειδή οι τσιφτετελληναράδες θέλουν να ακούνε τουρκο-σκυλοποπ σαβούρες!!!Να τα λέμε και αυτά!!!

  11. Η Μεξικάνα απο το σιπρι Βλέπεις όσο πιο πολυ σφίγγει το τρομπόνι και το στραγγιζει δίχως να πέσει σταγονα τοσο πιο μεγάλη τιμή θα εχει

Comments are closed.