Χαμός με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ: «Με κρέμασες! Ετοιμάσου να σε…»: Οι φωνές, οι απειλές και το έντονο παρασκήνιο – Τι γίνεται με την εκπομπή της

Κοινοποίηση:
TATIANA

Έξαλλη εμφανίστηκε η Τατιάνα Στεφανίδου από το χτύπημα της παραγωγής του ΣΚΑΙ προς το πρόσωπό της! Που αναφερόμαστε; Εκεί που καταλάβατε!

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή αποφασίστηκε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου να μην βγει στον αέρα κάτι που έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια! Ο λόγος φυσικά είναι οι εκλογές αλλά το παρασκήνιο χοντρό! Τι κρύβεται από πίσω;

Αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου ενημερώθηκε για την… παύση κυριολεκτικά λίγα λεπτά πριν και στο καμαρίνι των στούντιο του ΣΚΑΙ! Η παρουσιάστρια την ώρα που ετοιμαζόταν να βγει στον αέρα ενημερώθηκε από την παραγωγή πως οι διοικούντες του ΣΚΑΙ αποφάσισαν να μην βγει στον αέρα η εκπομπή και να παίξει πολιτικές διαφημίσεις εν όψει εκλογών!

Η Τατιάνα Στεφανίδου αμέσως άρχιζε να φωνάζει και με το δίκιο της διότι πήγαν στα σκουπίδια όλες οι προετοιμασίες της για την εκπομπή, καθώς μια μέρα πριν είχαν οργανώσει όλα τα θέματα της εκπομπής της Τετάρτης! Αυτό που έκανε ακόμα πιο έξαλλη την Τατιάνα Στεφανίδου ήταν πως οι πιο πρωινές εκπομπές από την δική της προβλήθηκαν κανονικά!

Μάλιστα η παρουσιάστρια άμεσα επικοινώνησε με μεγάλο στέλεχος του καναλιού και με έντονη φωνή έλεγε πως: “Με κρέμασες και ετοιμάσου να σε κρεμάσω και εγώ…”! Τι ήθελε να πει η παρουσιάστρια; Ήταν κάποια σπόντα για το μέλλον της στο ΣΚΑΙ; Θα δείξει το άμεσο μέλλον! Πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως οι σχέσεις της Τατιάνας Στεφανίδου με την διοίκηση του ΣΚΑΙ έχουν ψυχρανθεί!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: