Χαλκιδική: Εμφανίστηκε έτσι και έβαλε κάτω ακόμα και 20άρες – Τους «βγήκαν τα μάτια» στην πισίνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
asimina_iglezou-768x575

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να υποδεχτείς το καλοκαίρι παρά βλέποντας γυναίκες σαν την Ασημίνα Ιγγλέζου με μαγιό που τονίζουν τη γυναικεία θηλυκότητα.

To μοντέλο, παρουσιάστρια και αθλήτρια ορεινού τρεξίματος με τους χιλιάδες followers στα social media επέλεξε ένα ολόσωμο και πόζαρε στην κάμερα. Η Ασημίνα, εκθέτει τις καμπύλες της και το θεϊκό κορμί της που κόβει ανάσες και βάζει κάτω εικοσάρες, με φόντο την πισίνα του Miraggio Thermal Spa Resort, ενός ξενοδοχείου που αποτελεί στολίδι για την Χαλκιδική και όχι μόνο!

Η καλλονή που λατρεύει τα μαγιό και τα καλοκαιρινά αξεσουάρ επιλέγει το concept store ΑΒΒΑ που στεγάζεται στον χώρο του Miraggio. Πρόκειται για μια μπουτίκ όπου μπορεί κανείς να ανακαλύψει αποκλειστικές δημιουργίες υψηλής ποιότητας, φτιαγμένες εξ ολοκλήρου στο χέρι, μοναδικά ενδύματα για γυναίκες και άνδρες, που δεν υπάρχουν αλλού και κορυφαία ονόματα σχεδιαστών όπως Roberto Cavalli, Camilla, Orlebar Brown κ.ά.

Πηγή: mykonoslive.tv

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. το ξεκωλο
    του ξεκωλου
    τη βιζιτα
    ω πισω κινηση

  2. Που τα γεμισε τα βυζομπαλα και τα κολομερια,στην Αγγλια,αχχχ ζηλευω θελω και γωωωω.

  3. Οσο αξιζει ενας κωλος, δεν αξιζει ο κοσμος ολος !

  4. My-kolos live tv…ολοι οι κωλοι 24/24 ειδικες τιμες για τους φιλους αραβες σαλαμ αλεκουμ αλλαχου ακμπαρ.

  5. Φυσικά και θα την πηδαγα, αλλά μετά θα της έδινα πέντε ευρώ (δεν αξίζει για παραπανω) και θα της έλεγα πάρτα και αϊ τραβα γ@μησου τώρα Π@@τανα.

  6. Ε,οχι και τους βγηκαν τα ματια.Ελεοσ.τι υπερβολη ειναι αυτη σε μια εποχη που ο καθε ανδρας μπορει να βρει οτι και οποια γυναικα θελει

  7. Αυτη η γυναικα…δεν εχει βαρεθει να δειχνει παντου τον κ@λο της;
    Εχει καταντησει αηδια…

  8. Ωραια φαμπρικα βρηκε το Myconoslive.tv.Αν δεν το ξερετε(χλωμο) παιρνει το 50% από τις βίζιτες ολων αυτων των τουμπανων που παρουσιαζει …τυχαια

Comments are closed.