Χαλκιδική: Βίντεο ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο που σκότωσε πατέρα μπροστά στη σύζυγο και τα δύο παιδιά του

Κοινοποίηση:
1

Κάμερες ασφαλείας καταγράφουν το μαύρο Audi που παρέσυρε ζευγάρι και σκότωσε τον άντρα. Ο ασυνείδητος οδηγός τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα…

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν το μαύρο αυτοκίνητο, που παρέσυρε ζευγάρι τουριστών στη Χαλκιδική και σκότωσε τον άνδρα μπροστά στα δύο του παιδιά, να περνά με μεγάλη ταχύτητα και να απομακρύνεται. Μέσα στο αυτοκίνητο είναι ο οδηγός που «σκόρπισε» τον θάνατο και εγκατέλειψε αβοήθητους δύο ανθρώπους στην άσφαλτο.

4 λεπτά μετά βλέπουμε να περνάει από το σημείο περιπολικό της αστυνομίας. Την ώρα που ο ασυνείδητος οδηγός πατούσε γκάζι για να διαφύγει, οι αστυνομικοί έφταναν στο σημείο της τραγωδίας.
Η φονική παράσυρση στην Χαλκιδική
Όλα συνέβησαν προχθες Κυριακή (01-09-2019), λίγο πριν από τις 20.30 το βράδυ, στον επαρχιακό δρόμο Κρυοπηγής – Καλλιθέας, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με όσα έγιναν μέχρι στιγμής γνωστά, το ζευγάρι των Βρετανών επιχείρησε να διασχίσει το οδόστρωμα, μπροστά από πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στο σημείο, όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα σκούρου χρώματος.

Ο οδηγός του δεν σταμάτησε να καλέσει σε βοήθεια, αλλά συνέχισε κανονικά την πορεία του και χάθηκε στο σκοτάδι, αφήνοντας αιμόφυρτα τα θύματά του.

Ο πενηνταεπτάχρονος άνδρας φαίνεται πως υπέκυψε επιτόπου στα τραύματά του, ενώ η σύζυγός του μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, χωρίς πάντως η υγεία της να διατρέχει κίνδυνο.

Στο πλαίσιο των ερευνών για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του ασυνείδητου οδηγού, η Αστυνομία εξετάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ενώ καλεί και μάρτυρες που τυχόν είδαν το όχημα και την πορεία του να καταθέσουν ό,τι γνωρίζουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: