Χαλκιδική: Αναγνωρίστηκε η σορός – Ο ψαράς το 7ο θύμα της κακοκαιρίας

Κοινοποίηση:
psaras-768x527

Ο ψαράς βγήκε με τη βάρκα του και δεν ξαναγύρισε… Οι άλλοι 6 νεκροί ήταν όλοι τουρίστες.

Στον 62χρονο ψαρά που αγνοείτο από χθες το απόγευμα, ανήκει η σορός που εντοπίστηκε το μεσημέρι από ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο άνθρωπος είχε χαθεί στη θαλάσσια περιοχή της Νέας Καλλικράτειας Χαλκιδικής, όταν βγήκε με τη βάρκα του για ψάρεμα υπό κακές καιρικές συνθήκες…

Η σορός βρέθηκε το μεσημέρι, από ελικόπτερο της πολεμικής αεροπορίας 6,8 ναυτικά μίλια νοτιοανατολικά του αλιευτικού καταφυγίου στην ίδια περιοχή. Περισυνελέγη από σκάφος του λιμενικού σώματος και μεταφέρθηκε στο λιμάνι των Νέων Μουδανιών όπου αναγνωρίστηκε από τους οικείους τους.

Καθηλώνουν οι ιστορίες των θυμάτων
Μια μητέρα με το 8χρονο αγοράκι της έχασαν τη ζωή τους σε ταβέρνα στα Νέα Πλάγια, όταν κατέρρευσε το στέγαστρο. Η άτυχη 54χρονη γυναίκα καταπλακώθηκε, ενώ το αγοράκι της έπεσε από τη μανία του αέρα πάνω στα τζάμια και κατέληξε στο νοσοκομείο. Μαζί άφησαν την τελευταία τους πνοή ένας άνδρας από τη Ρωσία και ο 2 ετών γιος του όταν δέντρα τους καταπλάκωσαν έξω από το ξενοδοχείο τους, ενώ στη Σωζόπολη το τροχόσπιτο όπου έμεναν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων Τσέχων με τον γιο τους και τον εγγονό τους, έγινε έρμαιο του αέρα και εκτοξεύτηκε 15 μέτρα μακριά. Οι δυο ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους, ο γιος τους τραυματίστηκε ελαφρά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: