Χαλκίδα: Μπήκαν σε πιτσαρία και «σήκωσαν» την ταμειακή μηχανή

Κοινοποίηση:
4a7142cf8f9a30e566ea6a2d122f3b97_XL

Οι τρεις δράστες, παραβιάζοντας την είσοδο, «μπούκαραν» στις 5:00 τα ξημερώματα στη πιτσαρία, που βρίσκεται στην οδό Κατσικογιάννη και αφού άρπαξαν την ταμειακή μηχανή που περιείχε το ποσό των 70 ευρώ, προσπάθησαν στη συνέχεια να διαφύγουν…
Κάτοικος της περιοχής αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε την αστυνομία, με αποτέλεσμα να σπεύσουν στη περιοχή αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας, οι οποίοι συνέλαβαν τα δύο άτομα, ενώ ο τρίτος κατάφερε και διέφυγε. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν ένας 20χρονος Έλληνας από το Μαρούσι και ένας 27χρονος Αλβανός.

Το ποσό των 70 ευρώ κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της πιτσαρίας

Ο 20χρονος Έλληνας και ο 27χρονος Αλβανός, παρουσιάστηκαν χωρίς δικηγόρο στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, ομολόγησαν την πράξη τους και ζήτησαν και συγγνώμη από την Έδρα του δικαστηρίου. Παράλληλα, «απών» από τη δίκη ήταν ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας.

Στο τέλος της ακροαματικής διαδικασίας, ο Εισαγγελέας Μιχάλης Μιχαλόπουλος πρότεινε την ενοχή των κατηγορουμένων, κάτι που υιοθέτησε και η Πρόεδρος της Έδρας, Κωνσταντίνα Φλετούρη, η οποία επέβαλλε σε κάθε κατηγορούμενο, 9 μήνες φυλάκιση με αναστολή. Οι δύο νεαροί άσκησαν έφεση και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Πηγή: eviazoom

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: