Χαίρεται όλη η Πλάση!! Επιστρέφει στην τηλεόραση ο Μένιος Φουρθιώτης

Κοινοποίηση:
menmis

Δε θα μείνει για πολύ καιρό μακριά από την τηλεόραση ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο παρουσιαστής πριν από μια εβδομάδα έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα κατά του Open και το συμβόλαιό του λύθηκε αυτό από τη διοίκηση του καναλιού.
Ήταν μια είδηση που έσκασε σα βόμβα αφού το καλοκαίρι για την ίδια υπόθεση ο Φουρθιώτης είχε δικαιωθεί. Το τέλος των δύο πλευρών είχε ανακοινωθεί με μια ανακοίνωση λίγων λέξεων.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν δε θα μείνει εκτός τηλεόρασης.
Με ανάρτησή του ανέφερε «Ετοιμαζόμαστε ….. #apokaliptikalive #coming #back» ενώ πριν λίγες μέρες είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook trailer με την εξής λεζάντα: Επιστρέφω ….. πιο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ από ποτέ …. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE #apokaliptikalive σε λίγες μέρες και πάλι κοντά σας …. από νέο αμερόληπτο και καθαρό αέρα!

Δημοσιεύματα θέλουν τον παρουσιαστή να εντάσσεται στο νέο Epsilon του Φίλιππου Βρυώνη. Πρόκειται για περιφερειακό κανάλι που εκπέμπει στην Αττική αφού δεν έχει πάρει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Αντε σιγα σιγα σε βλεπω και στο STROUGA TV μαζι με τους τσομπανους….. Να κυκλοφορεις με κανενα (σπορ) γαιδουρι…. Καραγκιοζη…..

  2. ΩΧ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΚΡΑ ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Comments are closed.