Χίος: Θηριωδία ΜΑΤ κατά πολιτών – «Ηρθατε στο σπίτι μας και μας γαμ#@τε, θα σας αφήσουμε στον τόπο»! (BINTEO & EIKONEΣ)

Κοινοποίηση:
xios-mat4

Πέρα από κάθε όριο έχει ξεφύγει η κατάσταση με την παρουσία των ΜΑΤ στη Χίο. Όπως καταγγέλουν κάτοικοιμ λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Τετάρτης, χωρίς την παραμικρή αφορμή, δυνάμεις των ΜΑΤ σταματούσαν διερχόμενα αυτοκίνητα στο Αίπος χτυπώντας οδηγούς αυτοκινήτων και προκαλώντας ζημιές.

Ένας κάτοικος που υπήρξε θύμα της άγριας κρατικής τρομοκρατίας των ΜΑΤ δήλωσε στο politischios.gr:

«Μας σταμάτησαν με το αυτοκίνητο, ήταν δύο διμοιρίες ΜΑΤ, είχα και τα παιδιά πίσω . Τους είπα ότι δεν είμαστε για φασαρίες. αλλά αυτοί μας απάντησαν: “Ηρθατε στο σπίτι μας και μας γαμ#@τε και θα σας αφήσουμε στον τόπο”! Μετά άρχισαν να σπάνε τα παρμπρίζ του αυτοκινήτου και χτυπούσαν τα παιδιά πίσω. Αυτή είναι η δημοκρατία που έχουμε, και ξαναγυρίζουμε στη χούντα»!

Άλλος πολίτης κατήγγειλε ότι τους σταμάτησαν αστυνομικοί, τους κατέβασαν με τη βία από το αυτοκίνητο, τους έδεσαν τα χέρια πισθάγκωνα με χειροπέδες και όπως ήταν πεσμένοι στο έδαφος άρχισαν να τους χτυπούν με γκλομπ στο κεφάλι. “Αυτοί δεν είναι άνθρωποι, είναι κτήνη”, κατήγγειλε ένα από τα θύματα της αστυνομικής βίας, και πρόσθεσε: “Μας απείλησαν ότι εδώ στο νησί να τα ξεχάσετε αυτά που ξέρατε, τώρα είμαστε εμείς εδώ και θα κάνουμε κουμάντο”.

Ρήξη τυμπάνου από το ξύλο

Όπως καταγγέλλει ένας κάτοικος στην κάμερα, βρέθηκε για περίπου έξι ώρες χτυπημένος στο κρατητήριο χωρίς ιατρική φροντίδα και όταν αφέθηκε ελεύθερος έσπευσε στο νοσοκομείο.

Εκεί η διάγνωση ήταν ρήξη τυμπάνου από το ξύλο που πιθανόν χρειάζεται χειρουργείο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Θα έρθει στα νησιά ο Μητσοτάκης βάλτε τα καλά σας

  2. Οι αστυνομικοί δεν είναι καν Έλληνες.ειναι Αλβανοί μισθοφόροι.τους έχει προσλάβει το ελληνικό κράτος για να μη νιώθουν οίκτο απέναντι σε όποιον βρεθούν.

  3. Οτι έκανε και ο Τσίπρας στις Πρέσπες και στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία, όλοι τα ίδια σκατά είναι, μαρέσει που βγήκε το βούρλο και μίλησε για υπερβολική βία, λες και υπάρχει μέτρια βία επιτρεπόμενη, στον Έλληνα που τους ταϊζει. Να πάνε όλοι όσοι ξυλοκοπήθηκαν με έναν εκπρόσωπο δικηγόρο που θα υποβάλλει μήνυση και την επόμενη φορά που θα τους πιάσουν με τα σώβρακα να μην κάψουν μόνο τα ρούχα τους να κάψουν και τους ίδιους, γιατί αποδείχθηκαν κτήνη. Θα μου προκαλούσαν εμένα ρήξη τυμπάνου και δεν θα τους πήγαινα στο ευρωπαϊκό δικαστήριο για να πάρω και τα σώβρακα του Κούλη, όχι απο δημόσιο χρήμα, απο τα δικά του τα λεφτά για να τον πονέσει.

  4. Τι γινεται ρε,
    πως θα ζησει αυτος ο ανθρωπος
    που εκτος που δεν του προσφερετε ιατρικη βοηθεια
    τους σκοτωνεται και απο πανω ,
    ρωτατε αν εχει χρηματα να πληρωσει γιατρους.
    Μην τυχον ξανα και μαζεψεται ολα τα αποβλητα των λαθρο
    που ξερναει η θαλασσα ,αφηστε τους να παν απο κει που ηρθανε
    διοτι λυσαξαν οι βρυκολακες που ζουν απ αυτους με Τις δικες τους ΜΚΟ
    και θα δεν θα αφησουν κανενα σας ζωντανο ,
    Αυτο ειπε η λυσασμενη βρυκολακας η αδελφη του Μητσου

  5. Aγαπητοι συνελληνες αυτες τις συμπεριφορες απο αυτα τα τσογλανια αυτους τους δολοφονους χρονια τις ζουμε στο κεντρο των Αθηνων σε καθε μεγαλειοδη συγκεντρωση για την Μακεδονια τα μνοιμονια το λαθροεποικιστικο παντα αυτα τα γουρουνια μαζι με τους ανθελληνες πρακτορες ασφαλιτες δολοφονους των Εξαρχειων καναν ολη την βρωμοδουλια για τους πολιτικους προδοτες που εσεις ψηφισαται………..τοτε τα βλεπαται απο την τηλεοραση και μπορει να μην το πιστευαται να μην σας αγγιζαν κ ομως υπαρχουν αυτα τα σκουπηδια που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΗΔΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΑ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΑ ΟΝΤΑ Γ Ι ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ να χτυπανε ελληνες πατριωτες που συκωνουν αναστοιμα κοντρα στιν νεα ταξη πραγματων …..ειμαστε υπο κατοχη γερμανοεβραικη ειμαστε σε πολεμο…….

  6. Σας έμειναν οι ΜΚΟ . Ξεκινήστε από εκεί τώρα , δεν σας έμεινε χρόνος .
    Διώξτε τους από τα σπίτια σας που τους ενοικιάσατε να μένουν με το ζόρι , με ξύλο και με ότι σας φωτίσει ο Θεός .
    Μην παραμυθιάζεστε από δημοτικούς και λοιπούς άρχοντες .
    Αν είχαν φιλότιμο θα είχαν παραιτηθεί όλοι μα όλοι από την αρχή να μην υπάρχει δημοτική και περιφερειακή διοίκηση .

  7. Αν καταλαβατε τι γινεται και ποιος ειναι ο σκοπος τους,να σκοτωθουμε μεταξυ μας…πλακωνετε ο ελλην πολιτης με τους αστυνομικους για πιο λογο…;;;για τους λαθρο..;;;ελεος ρε παιδια…δεν εχουμε εμφυλιο…και θα συμφωνησω με τον αστακιωτη…

  8. θα χυθουν μπατσομυαλά,και θα γινει η γ@μημένη ματωμενη παρασκευη.Τα μπατσομυαλά στο δρόμο.

  9. ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΑΡΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΤΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ Η ΣΤΟ ΛΗΜΑΝΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΤΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΗΣΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΤΑΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΗΝΟΜΙΚΟΥΣ ,ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΑΙ, ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΔΙΑ.

    1. Ρε, αφού δεν έχεις ιδέα πώς βγαίνουν οι βάρκες και πώς το Λιμενικό συλλέγει τους δήθεν ναυαγούς, είσαι και ανορθόγραφος αποπάνω. Τι γράφεις; Καφενείο το κάνετε κάθε φορά οι άσχετοι. Το επόμενο σημείο μετεγκατάστασης θα γίνει στον Αστακό. Τότε να σε δώ!

  10. Να πάει τώρα εισαγγελέας στον Πειραιά και να περιμένει το καράβι. αι στο διάολο Κούλη, η πιο ανθελληνική οικογένεια από πάντα

  11. ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΨΥΡΙΖΟΚΟΥΛΗ…ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  12. αφου δεν σκοτωσατε ουτε ενα γουρουνι,καλα σας εκαναν…..

Comments are closed.