Χάος στην Εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης στο ύψος της Λεπτοκαρυάς! Εγκλωβισμένοι οδηγοί στις σήραγγες!

Κοινοποίηση:
siragges_tempi_0-1-715x400

Μεγάλη σύγχυση επικρατεί στην Εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, λόγω γενικευμένου μπλακ άουτ που έχει σημειωθεί στο ύψος της Λεπτοκαρυάς.

Οπως έγινε γνωστό αρκετοί είναι οι οδηγοί που είναι ακινητοποιημένοι στο σκοτάδι μέσα στις σήραγγες. Λόγω του μπλακ άουτ εκτός λειτουργίας έχουν τεθεί και τα διόδια στην Λεπτοκαρυά.

Επίσης, στο σκοτάδι βρίσκονται και τα παράλια από τους Νέους Πόρους και τον Πλαταμώνα έως και τον Παντελεήμονα.

Εδώ και λίγη ώρα υπάρχει γενικό μπλακ-άουτ στην περιοχή με τον κόσμο να κινείται με… φακούς. Έτσι πολλοί είναι αυτοί που βρίσκονται στα καταστήματα εστίασης και χρησιμοποιούν το φως από τα κινητά για να συνεχίσουν το βράδυ τους.

Ίδια η κατάσταση και στο Δήμο Τεμπών όπου προβλήματα υπάρχουν και στο Καστρί Λουτρό και την Κάτω Αιγάνη όπως και στον Πυργετό.

leptokaria_

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Έκαναν σαμποτάζ οι άναρχοι της Κουμουνδούρου,τους βάζει ο….Αλαβάνος να στεναχωρει τον Κούλη μας…αλλά αυτός θ ανάψει κερί στην Παναγια την Αρμενισα να τον βοηθησει να κλείσει και την ΕΡΤ..!

  2. Ο Έλληνας , φοβούμενος μην αγοράσει λάμπες, όπως και φλας , δεν ανάβει Τώρα στα τούνελ.. οπότε τώρα δεν βλέπουν να βγουν …τόσο βόδια. ..

  3. Να ανοίξουν άμεσα τα διόδια να αδειάσουν οι σήραγγες. Με κομμένο το ηλεκτρικό δεν δουλεύει ο εξαερισμός. Κίνδυνος από μονοξείδιο !!!

Comments are closed.