ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ! Κατέληξε εγκαυματίας – Στους 100 οι νεκροί! ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

Κοινοποίηση:
1df867c260973462f7aef512c531a023_XL

Τους 100 έφτασαν οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Μάτι. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τη μάχη για τη ζωή έχασε 73χρονος εγκαυματίας που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”. 

Πρόκειται για τον 73χρονο Σπύρο Σπυρίδη, που υπέκυψε έπειτα από ισχυρό σηψαιμικό επεισόδιο, ύστερα από 145 ημέρες νοσηλείας.
Στις 23 Ιουλίου, ημέρα της φονικής πυρκαγιάς βρισκόταν στο Μάτι με τη σύζυγό του και τα εγγόνια του, μάλιστα έσωσε τον 10χρονο εγγονό του προστατεύοντάς τον με το σώμα του.
Η κηδεία του Σπ. Σπυρίδη θα γίνει αύριο στη 1μ.μ. στο χωριό Άμμος Ημαθίας.

Την ίδια ώρα βαλτωμένη φαίνεται να είναι η δικογραφία για την αναζήτηση ευθυνών για αυτήν την εθνική τραγωδία. Ελπίζουμε σύντομα η Δικαιοσύνη να φέρει στο εδώλιο αυτούς που με την ανεπάρκειά τους προκάλεσαν την εκατόμβη νεκρών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Εκατό νεκροί στο Μάτι, τριάντα νεκροί στην Μάνδρα και η πουτ@να Ρένα π.πα Δούρου ακλόνητη στην καρέκλα της σαν γνήσια ρουφιάνα του ΣΥΡΙΖΑ.Κάθαρμα Δούρου έρχονται οι εκλογές και θα πάς σπίτι σου θέλεις δεν θέλεις ανίκανη φασιστόμουτρο.

Comments are closed.