ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΘΑΥΜΑΣΕ ΤΟΥΣ! Φραπεδιά, γκομεν@κια και ο μισθός να τρέχει – Έτσι φυλάνε τους τουρίστες μερικά λεβεντόπαιδα [ΦΩΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ]

Κοινοποίηση:
2222

Ζωή χαρισάμενη παιρνούν ορισμένοι αστυνομικοί που υπηρετούν σε τουριστικές περιοχές.

Στην παρακάτω φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, βλέπετε δύο λεβεντόπαιδα που αντί να περιπολούν και να αποτρέπουν τυχόν ενέργειες που θα απειλήσουν ζωές και περιουσίες, έχουν αράξει με την φραπεδιά, το τσιγαράκι και βλέπουν τους πισιν@ύς των τουριστριών.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη την περασμένη Τρίτη από ξενοδοχείο της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα, οι αστυνομικοί ήταν εν ώρα υπηρεσίας και όσες κλήσεις έκανε στις Αρχές της περιοχής για να καταγγείλει τους εικονιζόμενους, δεν βρήκε κανέναν. Μάλλον, μερικές υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ θα πρέπει να μετονομαστούν σε “φραποαστυνομία”.

Δείτε τη φωτό:

1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

36 Σχόλια

  1. Προς τον “αναγνωστη” που εβγαλε τη φωτογραφία και ταχαμου πηρε τηλέφωνο να καταγγειλει αλλα δεν βρηκε κανενα:οταν δεις τίποτα “μπατσους” ματωμενους να εχουν πιασει κανα επικυνδυνο κακοποιο η να σωζουν κανα ανθρωπο να τους βγαλεις κι εκείνους φωτογραφία και να εχεις τα παπαρια να παρεις τηλεφωνο για να πεις μπραβο.

    1. Αν τους καλέσεις όμως για διατάραξη κοινής ησυχίας, ψάξε να τους βρεις. Να είναι 1 παρά το βράδυ, να δουλεύεις το πρωί, να σε απειλεί έξω από την πόρτα σου αυτός που κάνει φασαρία και να έχει περάσει 1,5 ώρα και να μην έχει έρθει κανένας. Άντε να βρεις το δίκιο σου, την ηρεμία και την ξεκούραση που χρειάζεσαι για να αποδόσεις το πρωί στη δουλειά.

  2. Αποκλείεται να είναι φραπέ! Ο φραπές πάει για κατάργηση.. 100% είναι freddo.. Να ανεβάσετε φωτογραφίες κι από άλλες υπηρεσίες, δήμους νοσοκομεία νομαρχίες υπουργεία για να δούμε τη διαφορά… Τουλάχιστον οι “μπάτσοι” κάποια στιγμή θα σε σώσουν από κάτι – κάποιον… Όλοι οι άλλοι τι κάνουν;;;; Παίζουν πασιέντζες….

  3. Ενταξει αν δν εχουν δουλεια ας αραξαουν οι μπατσοι εαν δν εχουν ομως

  4. Κάποιοι θίγονται εδω μεσα.προφανως του σιναφιου.

  5. Αυτος ο χαχας ολο χα,χα,χα πες και κατι αλλο ρε χαχα,μηπως εισαι και εσυ απο την γενεια των ηλιθιων που το μονο που ξερουν ειναι μπατσοι μπατσοι και χαχαχαχα,ολοι οι απλυτοι της ιδιας νοοτροπιας ειναι!!!!

  6. Από τη ζήλεια του ο Έλληνας για τον ψωρομισθό του αστυνομικού είναι έτοιμος να βάλει τη μάσκα του καταδότη και να γίνει Εφιάλτης.
    Εγώ δεν θα ήθελα με τίποτα ο γιός μου να γίνει αστυνομικός στη σημερινή Ελλάδα με τους αμέτρητους ναρκομανείς, παράνομους μετανάστες, μέλη συμμοριών, εγκληματίες που δεν δίνουν δεκάρα για την ανθρώπινη ζωή. Το μεροκάματο του τρόμου! Και σα να μην έφθαναν οι δικοί μας, τώρα δρουν και συμμορίες άλλων χωρών (αλβανικές, ρωσικές) και ρομά. Εγώ πιστεύω ότι οι μανάδες τους θα καρδιοχτυπούν συνέχεια με αυτό το “ωραίο” επάγγελμα που η ανάγκη της επιβίωσης ανάγκασε τα παιδιά τους να διαλέξουν.

  7. ειναι απλο.οποιος θελει,αντι να γραφει οτι του κατεβει στο κεφαλι,να παει να καταταγει,προκειμενου να πινει ολη την ημερα καφεδες,ουισκι,να ξυνει τα τετοια του και να πιανει και βλεπει κολους και μετα γυρω στα πενηντα-πενηνταπεντε,εαν την εχει βγαλει καθαρη απο καποια σφαιρα ,η απο καποιο εμφραγμα,να μας πει πως περασε αυτα τα χρονια.

  8. Η λέξη διαλλειμα σας περνάει από το μυαλό???

  9. Εγώ πάντως έχω καφετέρια και χαίρομαι όταν έρχονται και κάθονται στο μαγαζί μου. Είναι ευγενεστατοι και ακόμα και στο διάλειμμα τους εξυπηρετούν και απαντούν καλοπροαίρετα σε όποιον τους πλησιάσει να τους ρωτήσει το οτιδήποτε.
    Χώρια του ότι εγώ και οι υπάλληλοι μου νιώθουμε την απόλυτη ασφάλεια αυτό το μισαωρο που κάθονται οι αστυνομικοί στο μαγαζί. Και έχει τύχει δύο φορές που ήμουν στο μαγαζί να πάρουν επείγον σήμα και σε δευτερόλεπτα να εξαφανιστουν. Την μία φορά μάλιστα δεν είχαν προλάβει να πληρώσουν, ο λογαριασμός ήταν 12 ευρώ, άφησαν στο τραπέζι 20αρικο και έφυγαν. Βέβαια τα ρέστα τους επιστράφηκαν με δική μου πρωτοβουλία καθώς τα παιδιά της ΔΙΑΣ ουδέποτε τα ξαναζητησαν. Γι’αυτο αφήστε ησυχα τα παιδιά της ΔΙΑΣ και των περιπολικών. Είναι τα μόνα που θα σε βοηθήσουν οπότε τα χρειαστείς. Συμπασχουν και αυτοι με όλους εμάς που δουλεύουμε έχοντας να αντιμετωπίσουμε κάθε καρυδιάς καρύδι.

  10. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ?ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ.ΕΚΑΤΣΑΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ.ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ?ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΑΠΛΥΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ?ΣΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΙ.ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ.ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΥΨΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ…

  11. Αν μπορείς πάνε και τραβα και στην εφορία μια όταν πας να κάνεις τη δήλωση.

  12. Σε όλες τις υπηρεσίες και σχεδόν οι περισσότεροι μόνο για φραπέ είναι ….. Γενικότερα για τα μπάζα. Για να μη σου πω οι μπάτσοι είναι οι μόνοι που δουλεύουν. . μαζί με γιατρούς νοσηλευτές άντε και κάνα δυο ακόμη.

  13. Υπερβολές . Αλλο πράγμα η κριτική γιά κακη εκτέλεση εντολών από τά αστυνομικά όργανα ή λούφα και άλλο ένα διάλειμμα απο το ανυπόφορο στήσιμο για φυλαξη καποιου χώρου. Οποιος έχει κάνει σκοπιά στο Στρατό καταλαβαινει τι εννοώ. Αδικη λοιπόν η κριτική γιά τα παιδιά μας, που οταν έλθει η στιγμή θα τα στείλουν σαν πρόβατα στη σφαγή γιά να μάς προστατευσουν με αμοιβή ένα ψωρομισθο.

  14. χαχαχαχαχα οι μπατσοι στας καφετερίας την αραζουν

    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΘΛΙΒΕΡΕ ΤΥΠΕ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑ…

  15. 1.εγινε κάτι εκείνη την στιγμή και οι αστυνομικοί ήταν αμέτοχοι;
    2.την έννοια και ότι παραβιάστηκαν τα προσωπικα δεδομένα φωτογραφίζοντας τους;
    3.Αναξια σχολιασμού η φωτό,και η είδηση.
    Αφήστε την αστυνομία να κάνει σωστά την δουλειά της.

    1. “Αφήστε την αστυνομία να κάνει σωστά τη δουλειά της” = μην ενοχλείτε το αραλίκι και τις φραπεδιές μας. Μας κουράζουν που μας κουράζουν οι πολιτικοί και οι ΑΡΔ που τους φρουρούμε καλά από το λαό που τους απειλεί, μην έχετε και παράπονο όταν ξεκουραζόμαστε από την τόση καθημερινή φρούρησή τους….

  16. Χθες έβγαλα φωτογραφία εφοριακό που κοιμόταν με την προκοιλα έξω και άνθρωπο να περιμένει στο γκισέ. Να τη στείλω λέτε στο Σταϊκούρα η στο Χίο;

  17. ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ???

  18. ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

  19. Και μη χειρότερα! Επειδή έχω δει κι εγώ εδώ, στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας, εκατοντάδες από αυτούς να την αράζουν ένστολοι κάθε μέρα και με τις ώρες οι ίδιοι και οι ιδιοι σε καφενεία, σε φραπεδάδικα, σε γρηγόρηδες και κόφι-άϊλαντ, με τις υπηρεσιακές μηχανές παρκαρισμένες (συνήθως ανά δυο-δυο) στην ίδια θέση για πολλή ώρα (!), αποκλείω το να είναι σύμπτωση και να αδικεί τους συγκεκριμένους της επαρχίας το αρνητικό σχόλιο της φωτογραφίας.
    Δεν δίνω καμμία σημασία στα υπέρ αυτών σχόλια, γιατί προέρχονται τα πλείστα εξ αυτών από αστυνομικούς που είναι εξίσου αργόσχολοι με τους συγκεκριένους. Λίγες είναι οι φωτεινές εξαιρέσεις ευσυνείδητων αστυνομικών, προσηλωμένων μόνο στο καθήκον τους. Μόνο τάβλι δεν τους έχω δει ακόμη να παίζουν δημοσίως στα καφενεία, σαν τους πυροσβέστες στις υπηρεσίες τους το χειμώνα.ισως κάποτε με το χάλι που έχουμε σαν κράτος γενικά, το δούμε και αυτό μια μέρα. Αστυνομικούς της ΔΙΑΣ να παίζουν τάβλι ή χαρτιά η μπαμπούτια εν ώρα υπηρεσίας…..
    Όλα είναι πιθανά σε ένα κωλόκρατος κομματικών διαχωρισμών που αδιαφορεί τελείως για την αυστηρή πειθαρχία, την ιεραρχική υπακοή και το στρατιωτικό πνεύμα πειθαρχίας στην οργάνωση και στην δομή των αστυνομικών υπηρεσιών και των αστυνομικών του υπαλλήλων. Ολα χάθηκαν το 1984 με την κατάργηση από το ΠΑΣΟΚ του Παπατζή της Χωροφυλακής και του Οργανισμού της Χωροφυλακής που τους υπήγαγε μέχρι τότε στο ΣΠΚ και στα στρατοδικεία για τα καθαρώς υπηρεσιακά τους εγκλήματα. Μετά την πλήρη πολιτικοποίηση της Χωροφυλακής, όλα διαλύθηκαν στο Σώμα, μετατράπηκε στο διεφθαρμένο συνονθύλευμα της πρώην δημοσιοσχεσίτικης Αστυνομιας Πόλεων και βασίλευσε απ’ άκρου εις άκρον η διαφθορά, ο στυγνός συνδικαλισμός και ο πολιτικός καιροσκοπισμός των σπουδαρχίδων του Σώματος

  20. Ο βλάκας που έβγαλε τη φωτό δεν του πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να ήταν εν ώρα διαλείμματος; Δεύτερον δεν φαίνονται πουθενά στη φωτό κώλοιresus547 και τέλος εσύ εκεί στο μαγαζάκι του φυλακόβιου αν έβλεπες πως δούλευαν το βράδυ της θεομηνίας αστυνομία και πυροσβεστική δεν θα μιλούσες για φραποαστυνομία αλλά θα κατάπινε τη διχαλωτή γλώσσα σου.

  21. Έγιναν όλοι σαΐνια τώρα με ένα κινητό στο χέρι!
    Τραβάνε ότι βρουν και το κοινοποιούν!
    Για όλα φταίνε οι αστυνομικοί!
    Για την κυβέρνηση, για την κίνηση στους δρόμους,για τον καιρό,για τα επεισόδια στο κέντρο,για τον καφέ που ζεστάθηκε και για τον ήλιο που καίει!!!
    Λίγο έλεος!
    Δεν είδα κανέναν μάγκα να βγάλει φωτόγραφιες από εφορίες,ΕΛΤΑ,νοσοκομεία υπουργεία και άλλες δημόσιες υπηρεσίες!
    Εκεί δεν πίνουν καφέ???
    Εκεί δουλεύουν με αυταπάρνηση???
    Αφήστε τους αστυνομικούς ήσυχους, μην έχετε άποψη για όλα!!!
    Καλοκαίρι είναι… χαλαρώστε άνθρωποι!!!

  22. ακομη και συνταξουχο πρωην αστυκωμικο να δεις καταλαβαινεις ποσο εχει δουλεψει στην ζωη του …
    κανονικα επρεπε να τους δινουν ανα 3 χρονια μεταθεση οπως δινουν και στον στρατό.

  23. Ο “αλητήριος” που έβγαλε κρυφά την φωτογραφία , μπορεί να γράψει σε σχόλιο τι δουλειά κάνει !

  24. σε ποιο επαγγελμα απαγορευεται να πινεις καφε? απλα επειδη ειναι αστυνομικοι δειχνουν στοχο κ απο τη ζηλεια τους και το μισος τους καποιους τους πειραζει

  25. Ο αστυνομικός στο 8ωρο δικαιούται μισή ώρα διάλειμμα. Αλλά επειδή δουλεύει στο δημόσιο θα πρέπει να πάρει ένα φτυάρι και να αρχίσει να σκάβει για να ησυχάσουν οι τεμπέληδες να σχολιάζουν.

  26. Ισως λεω ισως…… κανουν το διάλειμμα τους, ποιος τους απαγορεύει να κάθονται ;

  27. Καλά όλα αυτα αλλα.. 1. Πώς γνωρίζει οτι ήταν ώρα υπηρεσίας; 2. Αποκλείεται να κάνουν διάλλειμα, 3. Ποθ ξέρεις αν είναι φραπές, 4. Που ξέρεις αν είναι λεβεντόπαιδα, 5. Που ξέρεις αν οι κώλοι των τουριστριών δέν ήταν ύποπτοι..;; εεεέ ;;;

Comments are closed.