ΧΑΜΟΣ στους δρόμους της Ουγγαρίας-Αφίσες κατά Σόρος και Γιούνκερ-“Αποτελούν απειλή για την Εθνική Ασφάλεια” (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
gunker-soros_0

Ο οδοστρωτήρας της Νέας Τάξης Πραγμάτων Πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Victor Orbán επιτέθηκε με νέα ευφάνταστο τρόπο, με μια διαφημιστική πινακίδα, στον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Jean Claude Jucker και τον Τζορτζ Σόρος.

Ο Orbán έχει εξαπούσει μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία με πινακίδες που υποστηρίζει ότι ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Juncker και ο Τζορτζ Σόρος είναι «Ενάντια στην Ασφάλεια της Ουγγαρίας».

Ανοίγοντας ένα νέο μέτωπο κατά των Βρυξελλών λίγους μήνες πριν από τις ευρωπαϊκές εκλογές, η αφίσα δείχνει τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής παράλληλα με τον γκουρού της ΝΤΠ George Soros, έναν γνωστό στόχο στην Ουγγαρία.

«Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε τι σχεδιάζουν να κάνουν οι Βρυξέλλες», λέει η αφίσα. Στην επίσημη σελίδα του Facebook, η ουγγρική κυβέρνηση αναφέρει ότι η αφίσα είναι μέρος μιας ενημερωτικής εκστρατείας για να ενημερώσει το κοινό σχετικά με τα σχέδια των Βρυξελλών, τα οποία ισχυρίζεται ότι «έθεσαν σε κίνδυνο την ασφάλεια της Ουγγαρίας».

Αν και η κυβέρνηση έχει ήδη οργανώσει μια εκστρατεία «Σταματήστε τις Βρυξέλλες», η απόφαση να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα του Junker είναι η κλιμάκωση του πολέμου δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης Orbán με τους ανώτερους ηγέτες της ΕΕ.

soros-juncker

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: