ΧΑΜΟΣ στην Πάτρα! «Γέμισαν τα νοσοκομεία από…» – 130 περιστατικά σε δύο μέρες!

Κοινοποίηση:
4740781

Έτρεχαν να προλάβουν τα δεκάδες περιστατικά τα πληρώματα των ασθενοφόρων της πόλης.

Πάτρα σημαίνει καρναβαλικό ξεφάντωμα και αυτό με τη σειρά του σημαίνει κραιπάλη. Κάπως έτσι τα νοσοκομεία της πόλης γέμισαν μεθυσμένους.

Από το Σάββατο και μετά έτρεχαν να προλάβουν τα δεκάδες περιστατικά μέθης που σημειώθηκαν, τα πληρώματα των ασθενοφόρων της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr τα συμβάντα τα οποία απαιτήθηκε να μεταφερθούν στα νοσοκομεία της Πάτρας άγγιξαν τα 130.

Συγκεκριμένα 90 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου και τα υπόλοιπα την Κυριακή.

Στην πλειονότητά τους, όπως εξηγεί η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Βασιλή Καφαντάρη, σχετίζονταν με την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ενώ κάποια, λίγα, προέκυψαν από μικροτραυματισμούς μετά από καυγάδες μεταξύ πολιτών.

Βέβαια οι μεθυσμένοι ήταν πολλοί περισσότερα όμως πολλά από τα συμβάντα τα ανέλαβαν, προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες, οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού και δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Το ΕΚΑΒ είχε δύο πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα στη διάθεση του κόσμου (με γιατρό κ.α.). Το ένα κινείτο περιφερειακά της πόλης και το άλλο είχε ως βάση του το κέντρο της Πάτρας. Επιπλέον υπήρχαν ακροβολισμένα άλλα 12 οχήματα που βρίσκονταν διαρκώς σε κίνηση και μετέφεραν κόσμο στα νοσοκομεία.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. σε αυτα πρωτοι οι Ελληνες..για τα καρναβαλια ειμαστε τελειως..η χωρα ξεπουλιεται και αυτοι γλεντανε

  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΛΕΥΑΝΑΙ…………………………………Α ΡΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΘΑ Μ…ΛΑΚΙΖΕΣΑΙ ΠΡΟΣ ΧΑΡΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ

Comments are closed.