ΧΑΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! Κόντρα on air Μεγαλοοικονόμου-Γιακουμάτου με…ζαρζαβατικά και υπονοούμενα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
Μεγαλοιοικονομου

Μετά τους κουραμπιέδες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε δώρο ένα καλάθι με ζαρζαβατικά
Ένα καλάθι με…ζαρζαβατικά βρέθηκε στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης που εξελίχθηκε στην εκπομπή του OPEN TV «Ώρα Ελλάδος 7» ανάμεσα στη Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και τον Γεράσιμο Γιακουμάτο.

«Αυτό το κάνω δώρο στον κ. Γιακουμάτο, διότι προχθές μίλησε υποτιμητικά για τη λαχαναγορά. Υποτίμησε τη λαχαναγορά του Ρέντη σε μία συνάντηση που είχαμε σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό. Συγκεκριμένα όταν είπε ότι ξέρω τα θέματα της αγοράς εκείνος μου μίλησε υποτιμητικά και είπε: “Ποια της λαχαναγοράς του Ρέντη;”» ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας της απάντησε λέγοντας «δόξα το θεό έχει αρχίσει να κάνει φροντιστήριο και να μαθαίνει ποια είναι η λαχαναγορά και ποια είναι η περιοχή της». «Δώρο δέχεσαι από κάποιον που τον παραδέχεσαι. Εγώ δεν το δέχομαι και της το επιστρέφω για να μαγειρέψει το μεσημέρι, επειδή βλέπω ότι τα προϊόντα είναι φρέσκα» πρόσθεσε.

Η κ. Μεγαλοοικονόμου στη συνέχεια του απάντησε ότι δεν έχει βάλει στο καλάθι αγγούρια και ντομάτες. «Σε συνέντευξή σας είχαν πει ότι δέχεστε φλερτ από γυναίκες και εσείς είχατε απαντήσει ότι δεν είστε ομοφυλόφιλος. Γι αυτό και δεν σας έβαλα. Είστε ρατσιστής». Ο κ. Γιακουμάτος αμέσως πήρε το λόγο και της είπε «τη μία με λες ρατσιστή, την άλλη σεξιστή, άντε να τριτώσει».

Δείτε το βίντεο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: