ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Μπούκαραν στο δημοτικό Συμβούλιο και πήραν στο κυνήγι τους ανθρώπους του Μπουτάρη [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
bout

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης πραγματοποίησαν, το απόγευμα της Δευτέρας, κάτοικοι και καταστηματάρχες της Ε΄ δημοτικής κοινότητας, που αντιδρούν στην επέκταση του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης.

 

Το σύστημα άρχισε να εφαρμόζεται από τα τέλη του προηγούμενου μήνα, προκαλώντας διαμαρτυρίες από την πλευρά των κατοίκων και των επιχειρηματιών της περιοχής, που κάνουν λόγο για άδικο και πρόχειρο μέτρο.

Ενώ το δημοτικό συμβούλιο συζητούσε το θέμα των 192 παρατασιούχων και η αίθουσα ήταν γεμάτη από τους εργαζόμενους, έκαναν “ντου” οι διαδηλωτές και μερικοί άρχισαν να φωνάζουν και να καταφέρονται κατά ορισμένων συμβούλων της διοίκησης Μπουτάρη, όπως μεταδίδει το ThessNews.gr

Άμεσα στις φωνές αντέδρασαν οι 192 εργαζόμενοι, οι οποίοι δεν ήθελαν να καθυστερήσει άλλο η συζήτηση του θέματος, καθώς αναμενόταν η τελική ψηφοφορία.

Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο πλευρές να πιαστούν ακόμη και στα χέρια με τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου να ζητάει ολιγόλεπτη διακοπή της συνεδρίασης ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Πηγή: Thessnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: