ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ! «Μου έκλεψε 200.000 από…». Αλεξανδράτου – Φουρθιώτης: Γιατί βρίσκονται στα μαχαίρια

Κοινοποίηση:
fourthiotis-alexandratou

Γιατί ο Μένιος Φουρθιώτης και η Τζούλια Αλεξανδράτου βρίσκονται στα δικαστήρια;

Ο Μένιος Φουρθιώτης εμφανίστηκε πρώτη φορά στο ακροατήριο αλλά δεν αντάλλαξε ούτε βλέμμα με την Τζούλια Αλεξανδράτου. Ο Μένιος αποχώρησε πρίν απο λίγη ώρα απο τα δικαστήρια στην Ευελπίδων, με την αναβολή στο τσεπάκι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ενώ η Τζούλια Αλεξανδράτου επεδίωξε να δικάσει, η έδρα έκανε αποδεκτό το αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη και ανέβαλε το δικαστήριο για έναν χρόνο μετά.

Σας θυμίζω πώς πρόκειται για την μήνυση που έχει καταθέσει η πρώην πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών υποστηρίζοντας, ότι ο πρώην συνεργάτης άρπαξε εν αγνοία της το ποσό των 200.000 ευρώ που φύλαγε στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της, στα νότια προάστια.

Σύμφωνα με το μοντέλο, το χρηματοκιβώτιο ήταν βιδωμένο πίσω από την ντουλάπα, ενώ το σύστημα καταγραφής και παρακολούθησης βρέθηκε απενεργοποιημένο, με αποτέλεσμα να μην καταγραφούν οι κινήσεις του δράστη.

Απο την μεριά του ο Μένιος Φουρθιώτης αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία της κλοπής, αποδίδοντάς τη στη… φαντασία της Τζούλιας Αλεξανδράτου αλλά και στην εκδικητική διάθεσή της.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: