ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΕΡΥΚΙΟ ΣΤΟΝ ALPHA! Γης μαδιάμ το κανάλι…

Κοινοποίηση:
verikios

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον Δήμο Βερύκιο και τον ALPHA μετά την παραχώρηση όλων των μετοχών του Δημήτρη Κοντομηνά στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Φεύγει οριστικά από το κανάλι;

Μια ακόμη έντονη φημολογία κυκλοφορεί και αφορά την σχέση του δημοσιογράφου με το κανάλι. Οι φήμες αυτές έρχονται μετά τις πρώτες όπου τον ήθελαν να… μαζεύει τα πράγματα του και να αποχωρεί τόσο από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, όσο και από το σταθμό.

Για την ιστορία ο Δήμος Βερύκιος, όταν είχε εξολοκλήρου τις μετοχές του ALPHA o Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν αντιπρόεδρος, ωστόσο όταν πέρασε η πλειοψηφία των μετοχών στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, βρέθηκε εκτός του Διοικητικού Συμβουλίου, κάτι που ήταν ένας από τους λόγους που είχε πυροδοτήσει τις φήμες.

Μάλιστα, τότε τόσο η παρουσιάστρια του Happy Day είχε δώσει απάντηση μέσα από την εκπομπή της , όσο και ο ίδιος ο Δήμος Βερύκιος ο οποίος είχε γίνει έξαλλος με τα όσα γραφόντουσαν.
Βέβαια μετά την ολοκληρωτική παραχώρηση των μετοχών στην οικογένεια Βαρδινογιάννη οι φήμες δεν άρχισαν να φουντώσουν ξανά, καθώς ο δημοσιογράφος με τον Δημήτρη Κοντομηνά είχε και εξακολουθεί να έχει άριστες σχέσεις.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες,  ο Δήμος Βερύκιος έχει συμβόλαιο με τον ALPHA το οποίο λήγει του χρόνου τον Δεκέμβρη.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Το σχολιο της ανωμαλης Δεσπω που με εβριζε χωρις λογο το δημοσιευσατε αμεσως, το δικο μου τωρα που ειναι;;;;;;

  2. Πεστε μου ενα πραμα που ειπε και βγηκε σωστος ο καρουμπαλιαρης,μιλαει και πεταει
    με στομφο κατι καραμπολες και οι κοντοχωριανοι τον πιστευουν.

  3. Ρε γιατι ασχοληστε και δινετε αξια στο χαμενο κορμι

  4. Γελάει ο κόσμος με αυτό το ρεντίκολο , πολυξερίδης αγράμματος και άμαθος με τα λεφτά και τις ευλογίες του αφεντικού του.Φερέφωνο αναποτελεσματικότητας και γιδερό από τα λίγα.
    Και το τραγικό είναι πως υπάρχουν τηλεθεατές που τον ακούνε ποιονν το γιδερύκιο, χαχααχ

  5. Οι απάτριδες βερύκοκοι κι οι εφιαλτες είναι παντα χρησιμοι στους κατακτητες…

  6. ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΒΕΡΥΚΙΕ!

  7. Βερύκιε Βερύκιε ,συ που υβριζες την Θεοτόκο ……Η αμαρτία σου βαριά ,ασυγχώρητη γιατί είσαι υβριστής Αγίου πνεύματος και δυστυχώς για σένα θα πληρώσεις και σε στην την ζωή και στην άλλη.
    Περαστικά!!!

Comments are closed.