ΧΑΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΕΣ! Επεσαν τα τείχη: Η υποδοχή των Παγκόσμιων Πρωταθλητών στο Παρίσι -Χιλιάδες κόσμου στους δρόμους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
parisypodoxi708

Η Γαλλία κατέκτησε χθες το Μουντιάλ και σήμερα το Παρίσι… υποδέχθηκε τους θριαμβευτές της Ρωσίας!

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής βγήκαν από το αεροπλάνο με το τρόπαιο του Μουντιάλ αγκαλιά, ο Πογκμπά άρχισε να χορεύει, ενώ στους δρόμους συνάντησαν χιλιάδες κόσμου που τους αποθεώναν στην παρέλαση των Πρωταθλητών. Το Παρίσι έζησε μεγάλες στιγμές με τους Γάλλους 20 χρόνια μετά να είναι ξανά στους δρόμους για πανηγύρια.

Δείτε τι έγινε από την άφιξη μέχρι και το τέλος της παρέλασης:

Ο αρχηγός Γιορίς με το τρόπαιοΟ αρχηγός Γιορίς με το τρόπαιοΧαρούμενος ο Γκριεζμάν, οι Γάλλοι κατεβαίνουν από το αεροπλάνοΧαρούμενος ο Γκριεζμάν, οι Γάλλοι κατεβαίνουν από το αεροπλάνοΓιορίς και Ντεσάμπ με το χαμόγελο στα χείληΓιορίς και Ντεσάμπ με το χαμόγελο στα χείληΔεν αποχωρίστηκε την κούπα ο ΓιορίςΔεν αποχωρίστηκε την κούπα ο ΓιορίςΟλη η ομάδα ανταποδίδει την αποθέωσηΟλη η ομάδα ανταποδίδει την αποθέωσηΑψίδα θριάμβου με... νερά για το αεροπλάνο των ΠρωταθλητώνΑψίδα θριάμβου με… νερά για το αεροπλάνο των ΠρωταθλητώνΧιλιάδες κόσμου στους κεντρικούς δρόμους στο ΠαρίσιΧιλιάδες κόσμου στους κεντρικούς δρόμους στο ΠαρίσιΗ Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι συγκέντρωσε πολύ κόσμοΗ Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι συγκέντρωσε πολύ κόσμο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: