Φόβο και τρόμο προκαλούν στη χώρα 90 συμμορίες από Ρομά, Γεωργιανούς, Αλβανούς αλλά και από τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή!

Κοινοποίηση:
2276999

Περίπου 90 συμμορίες Ελλήνων, ορισμένοι εκ των οποίων Ρομά, Γεωργιανών, Αλβανών ποινικών αλλά και από τη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή σκορπούν τον τρόμο στην Αττική αλλά και στην υπόλοιπη χώρα.

Η φονική ληστεία στου Φιλοπάππου προ ενός μηνός, του 25χρονου που σπούδαζε στη Σκωτία από μία συμμορία αλλοδαπών, η ανεξιχνίαστη δολοφονία του 52χρονου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, όπως και δεκάδες επιθέσεις που σημειώνονται καθημερινά, προκαλούν ένα αίσθημα ανασφάλειας στους πολίτες. Πολλά από τα μέλη αυτών των συμμοριών έχουν συλληφθεί τουλάχιστον δύο με τρεις φορές, όπως αναφέρει δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας όμως έπειτα από μια πάροδο δύο με έξι ετών αφήνονται ελεύθεροι και αρκετοί από αυτούς επιστρέφουν στην εγκληματική δράση.

Στην Αττική στο κέντρο της Αθήνας σημειώνονται κάθε μήνα περίπου 1600 κλοπές και διαρρήξεις, στη Βορειανατολική περίπου 820, στη Νοτιανατολική Αττική περίπου 380 και στη Δυτική Αττική 650. Συνολικά στη χώρα σημειώνονται 6200 διαρρήξεις, από τις οποίες 1730 είναι σε σπίτια, 1575 σε ΙΧ, 480 κλοπές σε μετρό και λεωφορεία και 770 μικροκλοπές σε ανοικτούς χώρους. Επίσης κάθε μήνα έχουμε περίπου 330 ληστείες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Να συλληφθη αμεσα ο Παρασκευοπουλος.Αυτος εβγαλε εξω ολους τους βαρυποινητες.

Comments are closed.