Φωτογραφίες-σοκ: Πιτσιρικάδες «παίζουν» επικίνδυνο παιχνίδι με το Τραμ

Κοινοποίηση:
1

Κάθονται όρθιοι σε ένα μικρό «περβάζι» στον τελευταίο συρμό, όπου δεν μπορεί να τους δει ο μηχανοδηγός

Σοκ και ανησυχία προκαλούν οι φωτογραφίες με το επικίνδυνο παιχνίδι νεαρών παιδιών με το Τραμ.

Στις φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί το βράδυ της Δευτέρας στο τραμ με κατεύθυνση τη Νέα Σμύρνη φαίνονται τα νεαρά αγόρια να στερεώνονται από ένα μικρό «περβάζι» στον τελευταίο συρμό.

Το σημείο, δε, που κάθονται τα δύο παιδιά δεν είναι ορατό από τον μηχανοδηγό ώστε να αντιληφθεί την παρουσία των παιδιών, να ακινητοποιήσει τον συρμό και να κατεβάσει τα παιδιά πριν να σημειωθεί κάποιο ατύχημα ή δυστύχημα.

tram-paidia2
tram-paidia1
tram-paidia4
tram-paidia3
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μαλθακέψαμε όλοι ?
    Που είναι το επικίνδυνο όταν το όχημα κινείται πρός τα εμπρός, αυτοί είναι πίσω και το ύψος σχετικά χαμηλό, οπότε και να πηδήξουν δεν θα πάθουν τίποτα ?
    Ξεχάσαμε οι μεγαλύτεροι τον κοσμάκη που κρεμότανε από τα τρόλευ και τα τράμ μιά άλλη εποχή πιό παλιά, είτε γιατί ήταν γεμάτο, είτε για να γλυτώσουν το εισιτήριο ?
    Μόνο άν έρχεται κολλητά άλλος συρμός κινδυνεύουν, αλλά αυτό αφ ενός δεν γίνεται και αφ ετέρου κοιτάνε πίσω οπότε αν πλησίαζε τέτοιος κίνδυνος θα φυλαγόντουσαν.
    Ποιό είναι πιό επικίνδυνο δηλαδή?
    Αυτή η ψευτομαγκιά των πιτσιρικάδων στο τράμ ή οι σούζες και οι κόντρες, το παρκούρ, το πατίνι και το ποδήλατο μέσα σε δρόμο που κινούνται ΙΧ με σχετικά μεγάλες ταχύτητες, η ποδηλασία από ‘εξελιγμένους’ συμπολίτες μας στην Πάρνηθα σε δρομάκια που χωράνε μετά βίας 1 1/2 αυτοκίνητο και μηδενική ορατότητα λόγω στροφών, όπου διασταυρώνονται θηριώδη 4×4 και SUV ?

Comments are closed.