Φωτογραφία-σοκ από τα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού: Πατέρας νεκρός στο ποτάμι με την κόρη του

Κοινοποίηση:
GRANDE_RIO

Η εικόνα από τον ποταμό Ρίο Γκράντε σοκάρει – Το κοριτσάκι είχε χωθεί στην μπλούζα του μπαμπά του και με το δεξί χέρι τον αγκάλιαζε στο σβέρκο
Η φωτογραφία του μικρού Αϊλάν στην παραλία της Αλικαρνασσού συγκλόνισε ολόκληρο τον κόσμο και ανάδειξε ένα μεγάλο πρόβλημα. Την άρνηση του δυτικού κόσμου να δεχθεί τις συνέπειες των πράξεών του. Η φωτογραφία ενός πατέρα από το Σαλβαδόρ, να έχει πέσει νεκρός στην άκρη του ποταμιού και ακριβώς δίπλα του, να επιπλέει το άψυχο κορμάκι της κόρης του, στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό, αναμένεται να είναι το δεύτερο ντοκουμέντο που θα έχει την ίδια επίδραση στον κόσμο, αναδεικνύοντας τα αδιέξοδα των πολιτικών που ακολουθούν οι κυβερνήσεις.

Το μικρό κορίτσι έχει χωθεί μέσα στην μπλούζα του μπαμπά της και με το δεξί της χέρι έχει αγκαλιάσει το σβέρκο του. Προφανώς ο μπαμπάς την είχε δέσει, προκειμένου να διασχίσουν το ποτάμι.

Πατέρας και κόρη βρέθηκαν στον ποταμό Ρίο Γκράντε, στην άκρη που ανήκει στο Μεξικό.

Η κυβέρνηση του Ελ Σαλβαδόρ ταυτοποίησε τα δύο θύματα της προσφυγικής κρίσης στην αμερικανική ήπειρο, λέγοντας πως πρόκειται για τον Όσκαρ Αλμπέρτο Μαρτίνεζ και την κόρη του Άντζι Βαλέρια Μ. Το κοριτσάκι ήταν μόλις δύο ετών.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της πρεσβείας του Ελ Σαλβαδόρ, ο πατέρας και η κόρη έχασαν τη ζωή τους την Κυριακή και εντοπίστηκαν τη Δευτέρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

15 Σχόλια

  1. Αν οντως οι ΜΚΟ θελουν να βοηθήσουν αυτους τους ανθρωπους, ολους, και αυτους που ερχονται εδω και εκείνους κλπ. μπορούν να φωνάξουν ωςτε να βοηθηθούν ολοι αυτοι οι ανθρωποι στις πατρίδες τους. Και μαζι με τις ΜΚΟ να φωνάζουμε και εμεις. Γιατι αυτο ειναι το σωςτο. Να σταματήσουν καποιες πλούσιες χωρες να εκμεταλλεύονται τις πιο φτωχές, η μαλλον να σταματήσουν να τις κανουν φτωχές, ωςτε οι ανθρωποι αυτοι να μένουν στις εστίες τους. Οοοολα τα αλλα ειναι υποκρισία και ενα βρωμερο και προςτυχο σχεδιο.

  2. Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΤΗΝ ΜΟΥΦΑ ΙΣΤΟΡΙΑ…ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΜΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΝΙΓΗΚΑΝ…ΟΙ ΦΩΤΟΣ ΔΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΙΑ ΤΠΤ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ…Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑ ΔΟΛΩΜΑ…ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ+ΤΑ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ

  3. ήταν ακόμη σκληρότερη όπως και των υπολοίπων σφαγμένων και βιασμένων όπως του Καντάρη, του Λαζανά, του Γιώργου και του Μάνου, της Μαρφίν και άλλων πολλών που δεν τους θυμάται κανείς πια.

  4. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Η ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ.
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΘΥΜΙΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ.
    ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΣΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΟΡΜΟΡΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΚΟΥ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΕΩΣ ΚΑΙ “ΑΔΙΚΟΣΚΟΤΩΜΕΝΟΥΣ” ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΠΙΝΑΝ ΜΠΥΡΕΣ Κ ΤΡΑΒΑΓΑΝ ΣΕΛΦΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ “ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ” ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ “ΣΚΟΤΩΣΑΝ”
    ΕΙΠΑΜΕ. ΚΡΙΜΜΑ. ΚΑΜΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ

  5. Κρίμα αν συνέβη στα αλήθεια, πως όμως γνωρίζουμε ότι η φωτογραφία είναι αληθινή και δεν είναι προπαγάνδα εναντίον του Τράμπ και για να μπαίνουν ελεύθερα οι ορδές των λαθρομεταναστών στις δυτικές χώρες;;

  6. Δηλαδη ο “πατερας”, πειρε στον λαιμο το κοριτσακι του – ΕΑΝ υποθεσουμε πως ειναι πραγmατι γονιος του παιδιου. Γιατι ΠΟΛΛΟΙ χρηγσιμοποιουν μικρα παιδια ως “εισιτηριο” για να μπουν στις ΗΠΑ !!

  7. Μεγάλος τρόμπας ο πατέρας…. Κρίμα το παιδί του που το πήρε στο λαιμό του

  8. Και εγώ είμαι εναντίον όσων παράνομα εισβάλουν σε μια ξένη χώρα αλλά σκέφτομαι αν ήμουν στην θέση του τι θα έκανα. Αν στην χώρα που ζούσα, δεν είχα νερό να πιω και αναγκαζόμουνα να μαζεύω και να βράζω το νερό για να πιει η οικογένεια μου, αν η διατροφή ήταν τόσο δύσκολα να την βρω, αν δεν υπήρχε η ελευθερία να ζω μέσα στο σπίτι μου χωρίς την επέμβαση ξένων κακοποιών ατόμων, αν έπρεπε να δουλεύει το 6χρονο παιδί μου για να φάει μισή φρατζόλα ψωμί και αυτό ΑΝ υπήρχε. Αν κινδύνευε η ακεραιότητα των παιδιών μου να μην τα βιάσουν όταν έπαιζαν στο δρόμο ή όταν πήγαιναν σχολείο. Τότε τι θα έπρεπε να κάνω? Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

  9. Στην προπαγάνδα του Σόρος. Σαφώς κρίμα για τον πατέρα και το κοριτσάκι. Αλλά ο ίδιος ο πατέρας ΦΤΑΙΕΙ για τον θάνατο τους γιατί επέλεξε να κάνει αυτό το πάρα πολύ επικίνδυνο ταξίδι. Και να εισβάλει ΠΑΡΑΝΟΜΑ σαν ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ με το έτσι θέλω στις ΗΠΑ. Ο Τράμπ λέει καλοδεχούμενοι οι μετανάστες αλλά πρέπει να είναι ΝΟΜΙΜΟΙ. Για όσους δεν γνωρίζουν υπάρχουν περίπου 20 μύρια(!!!) λαθρομετανάστες σήμερα στις ΗΠΑ που δεν είναι βέβαια όλοι καλοί και κλέβουν πουλάνε ναρκωτικά βιάζουν αλλά και σφάζουν!!! Αυτό θέλει να σταματήσει ο πρόεδρος Τράμπ και να διώξει όσους πιο πολούς ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟ γίνεται. Μακάρι να είχαμε και εμείς έναν Τράμπ πρόεδρε συνέχισε γερά και Make America great again!!!

    1. Η εικόνα είναι πάρα πολύ σκληρή, Αλλά η αλήθεια είναι αυτή που περιγράφεις.

    2. Ετσι !!
      .
      Ο Προεδρος D.Trump, πραττει σωστα για το Εθνος του.
      .
      Μακαρι να ειχαμε κι εμεις εναν.

    3. σωστος ο τραμπ αλλα καλο θα ηταν να μαζεψει παραλληλα και τα μαντροσκυλα του που ανεβοκατεβαζουν κυβερνησεις στη λατινικη αμερικη για να απομυζουν τον πλουτο των χωρων αυτων δυτικες πολυεθνικες

      1. ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΔΟΥΡΟ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ. ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ.

        1. τον πηρε ο πονος τον τραμπ για το λαο που πειναει και οχι για τα πετρελαια η την επιρροη της κινας κ ρωσσιας. το ιδιο ισχυει και εδω. βλεπεις οι τσιπροκουληδες να πολεμιουνται απο εε και ηπα; τον 20 αιωνα σε ολη η λατινικη αμερικη αμερικανοκινητοι ηγετες ιδιωτικοποιησαν-ξεπουλησαν τα παντα σε δυτικες εταιρειες απο χιλη μεχρι νικαραγουα κ κοσταρικα. τα αποτελεσματα τα ζουμε κι εδω. φτωχεια και μεταναστευση

Comments are closed.