Φωτιά η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ! Ποζάρει με μαγιό στο Μπαλί χωρίς ρετούς (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ion2-1200x879-768x563

Το εξωτικό Μπαλί επέλεξαν για να περάσουν τις διακοπές των γιορτών ο Αντώνης Σρόιτερ μαζί με τη σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη και τις δύο κόρες τους! Το αγαπημένο ταξίδι λατρεύει το καλοκαίρι και θέλησε να υποδεχτεί το 2020 ανέμελο σε κάποια από τις παραλίες του νησιού, έχοντας μαζί του ότι πολυτιμότερο έχει στον κόσμο, την Παυλίνα και την Νάντια.

Οι τέσσερις τους απολαμβάνουν κάθε στιγμή στο μαγευτικό Μπαλί με τις βουτιές και τις ξέγνοιαστες βόλτες να μην έχουν τέλος! Η Ιωάννα Μπούκη, ως λάτρης του Instagram, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της κάποια στιγμιότυπα από το ταξίδι τους, δείχνοντάς μας πως περνούν τις ημέρες τους εκεί. Ωστόσο, μία από τις αναρτήσεις της έμελλε να αναστατώσει τους διαδικτυακούς φίλους της, αφού εκείνη ποζάρει χωρίς κανένα ρετούς στο φακό, φορώντας μόνο το μαγιό της και έχοντας ένα τεράστιο χαμόγελο σχηματισμένο στα χείλη.

Η Ιωάννα Μπούκη διαθέτει κορμί… λαμπάδα!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. εντάξει δεν είναι κ η Μόνικα Μπελούτσι αλλα..εσεις έχετε πιο ωραίες γυναίκες δίπλα σας σαβουρογάμηδες…1.500.000 εκατ. άνδρες χρεώθηκαν για ενα διαμέρισμα κατ’απαιτηση της γυναίκας τους που δεν μοιάζει ούτε στο 1/10 της…

  2. αυτη η χλαπατσα ειναι φωτια? Ελεος ρε σαβουρομαμηδες

  3. Έλεος με την μπουκι εννοώ ..εκ παραδρομής στην πληκτρολόγηση αποτυπωθηκε κάτι άλλο δεν ήθελα να θίξω την κοπέλα..
    όχι όμως και ομορφη ή καυτη κατά την γνώμη μου

  4. Μια ερώτηση…η φωτιά που ακριβώς είναι; Έλεος ρε με Ντι τσιμπουκιι

Comments are closed.