«Φρούρια» Λυκαβηττός και Ακρόπολη ενόψει της επετείου Γρηγορόπουλου – Σε επιφυλακή 3.500 αστυνομικοί

Κοινοποίηση:
720_687742_6df4d77890-83d7a8220b46c92b

Σε επιφυλακή θα βρεθούν τουλάχιστον 3.500 αστυνομικοί την 6η Δεκεμβρίου, την επέτειο συμπλήρωσης 11 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, σύμφωνα με έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ. που συντάχθηκε στις 29 Νοεμβρίου, ζητούνται μέτρα ασφάλειας σε όλη την Αθήνα και ανάμεσα σε αυτά στην Ακρόπολη και στον Λυκαβηττό(για την αποφυγή ακτιβιστικών ενεργειών), ενώ ζητείται ενισχυμένη αστυνομική δύναμη για τη φρούρηση των φυλακών Κορυδαλλού. Ακόμα θα υπάρξει, όπως αποκαλύπτεται και στο έγγραφο, η ενεργοποίηση οχημάτων εκτόξευσης νερού της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και των Ομάδων Επιχειρησιακής Ετοιμότητας κοντά στις διμοιρίες των ΜΑΤ. Επίσης ζητείται αυτοσυγκράτηση των αστυνομικών. Και αυτό ύστερα από καταγγελίες ότι στην επέτειο του Πολυτεχνείου υπήρξαν βίαιες ενέργειες και απρόκλητες επιθέσεις από ένστολους.

Στο τωρινό έγγραφο, η ΕΛ.ΑΣ. ζητεί «να δοθούν σαφείς οδηγίες στο προσωπικό για τον τρόπο εκτέλεσης των καθηκόντων τους, την επίδειξη άψογης , ευπρεπούς και με περισσή νηφαλιότητα συμπεριφοράς, την ανάγκη να ευρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα και επαγρύπνηση. Να αντιμετωπίζει ο αστυνομικός με σύνεση και ψυχραιμία κάθε πρόκληση σε βάρος του, χωρίς να ανταποδίδει ύβρεις και λοιπές σε βάρος του ενέργειες.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σε ποια χωρα του κοσμου γινονται αυτα τα πραγματα;;;;;;;; Για ποσα χρονια ακομα θα ασχολουμεθα με τον Γρηγοροπουλο και θα αναστατωνεται ολη η πρωτευουσα;;;;;;;; Εγινε ενα ατυχες και δυσαρεστο γεγονος και καποιοι το εκμεταλευονται για να δημιουργουν επεισοδια και το Κρατος της πλακας τους επιτρεπει!!!!!!!!!! Φτανει πια αυτο το τροπαριο με τον Γρηγοροπουλο!!!!!!!!!

Comments are closed.