Φρίκη: Της συνέτριψαν τον θώρακα και τα πλευρά μέχρι θανάτου για 200 ευρώ!

Κοινοποίηση:
listeia_giagia

Για ελάχιστα χρήματα που δεν θα μπορούσαν να υπερβαίνουν τα 200 ευρώ από την πενιχρή της σύνταξη, όπως τόνισαν τα παιδιά της στις Αρχές, έχασε την ζωή της η 86χρονη μητέρα τους, μέσα στο διαμέρισμά της, στον 1ο όροφο, επί της οδού Θεσσαλονίκης 66, στα Καμίνια.

Δυστυχώς, αντίθετα με την αρχική εικόνα, φάνηκε πως η ηλικιωμένη που άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο χθες το μεσημέρι, αδυνατώντας ακόμα και να μιλήσει, είχε υποστεί φρικτά και ανηλεή χτυπήματα που συνέτριψαν τον θώρακα και τα πλευρά της, οδηγώντας την σταδιακά σε έναν αργό και βασανιστικό θάνατο…

Τέτοιας σφοδρότητας χτυπήματα που φάνηκαν από την νεκροψία-νεκροτομή που έγινε σήμερα στη σορό της άτυχης ηλικιωμένης θα μπορούσαν να γίνουν αν οι δράστες την πατούσαν στον θώρακα και την κλωτσούσαν όπως επισημαίνουν οι Αρχές, κάτι που αποδεικνύει και το πόσο αδιάφοροι ήταν για την ζωή που στερούσαν και μάλιστα για ελάχιστα χρήματα.

Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι της χθες τα ξημερώματα και αφού την έδεσαν, την φίμωσαν και την βασάνισαν, της απέσπασαν ό,τι βρήκαν και τράπηκαν σε φυγή. Η άτυχη ηλικιωμένη κατάφερε να λυθεί μετά τις 7 το πρωί και κάλεσε σε βοήθεια της κόρη της, που στη συνέχεια κάλεσε τις Αρχές.

Σύντομα στο σπίτι της έφτασαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε σε νοσοκομείο, στο οποίο αργότερα χθες το μεσημέρι, άφησε την τελευταία της πνοή από ανακοπή. Στο πρόσωπο της έφερε ελαφρά τραύματα και αμυχές και ο γιατρός εντόπισε μώλωπες στον θώρακά της.
Στο σπίτι της μετέβηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Ερευνών που συνέλεξαν τυχόν ίχνη για ανάλυση αποτυπωμάτων και τυχόν γενετικών υλικών, για τα οποία αναμένονται απαντήσεις, ενώ δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπιστεί τυχόν μάρτυρες που να είδαν ύποπτα άτομα.

Επίσης, η γειτονιά δεν είχε κάμερες ενώ έγινε μία προσπάθεια εντοπισμού υλικών κλειστών κυκλωμάτων από λίγο πιο απομακρυσμένα σημεία, αν και τυχόν αποτελέσματα από απομακρυσμένα σημεία δύσκολα μπορούν να εξάγουν ασφαλή συμπεράσματα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: