28/03/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Φρίκη: Σατανίστρια νταντά στραγγάλισε μωρό έξι μηνών – «Ο Αντίχριστος υπάρχει και είμαι εγώ»!

Κοινοποίηση:
1

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την παρανοϊκή δολοφονία ενός μωρού έξι μηνών από την 23χρονη νταντά του, η οποία δήλωσε πως είναι ο… Αντίχριστος! Το απίστευτο περιστατικό έγινε στην Ρωσία, με την Viktoria Aimetdinova, να αναλαμβάνει την φύλαξη του μωρού έχοντας την «ταμπέλα» της έμπιστης νταντάς.

Όμως τα πράγματα μόνο έτσι δεν ήταν…

Οι γονείς του μωρού Bogdan έπρεπε να απουσιάσουν για μια υποχρέωση και έτσι το 6 μηνών μωρό έγινε βορά στις αρρωστημένες ορέξεις της Victoria. Η 23χρονη πήρε το μωρό, πήγε σε κοντινό άλσος και στην συνέχεια το στραγγάλισε!

Όταν οι γονείς επέστρεψαν στο σπίτι, δεν βρήκαν την Victoria και αμέσως ξεκίνησε η αναζήτηση, η οποία ολοκληρώθηκε με τον πιο φρικαλέο τρόπο. Η Victoria εντοπίστηκε λίγο αργότερα με το άψυχο σώμα του Bogdan στα χέρια της.

Η ψυχοπαθής γυναίκα συνελήφθη ενώ οι Αρχές διαπίστωσαν μέσα από τα social media πως η Victoria ήταν σατανίστρια, ποστάροντας μηνύματα που προκαλούν ανατριχίλα.

«Ο Αντίχριστος είναι ένας και είμαι εγώ», είχε γράψει στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, λίγο πριν την σοκαριστική δολοφονία του Bogdan.

Υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια που κάνει την Victoria να είναι απλά μια πληγωμένη γυναίκα που ήθελε εκδίκηση.

Ο Bogdan ήταν ετεροθαλής αδερφός του συντρόφου της, Andrey, ο οποίος λίγες ημέρες πριν είχε ζητήσει από την 23χρονη να χωρίσουν.

Οι Αρχές τονίζουν πως πιθανότατα το απεχθές έγκλημα να είναι απλά μια πράξη εκδίκησης προς τον Andrey.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: