Φρίκη: Γυναίκα είπε πως για να σωθεί το περιβάλλον πρέπει… «να αρχίσουμε να τρώμε μωρά» (BINTEO)

Κοινοποίηση:
prepei_na_arhisoyme_na_trome_mora

Κι όμως ακούστηκε σε συνάντηση για το κλίμα παρουσία της γερουσιαστού και κλιματικής ακτιβίστριας Alexandra Ocasia Cortez.

«Πρέπει να αρχίσουμε να τρώμε μωρά … Υπάρχει υπερβολικό CO2» είπε μια κοπέλα που παρακολουθούσε την εκδήλωση.

Η κοπέλα που το είπε-που δεν φαινόταν να ήταν και πολύ καλά στα μυαλά της-ανέφερε προς την γερουσιαστή: «Αλλά δεν πρόκειται να είμαστε εδώ για πολύ περισσότερο λόγω της κλιματικής κρίσης. Έχουμε μόνο μερικούς μήνες. Λατρεύω ότι υποστηρίζετε την Πράσινη Προσφορά αλλά αν δεν ξεφορτωθούμε τα ορυκτά καύσιμα δεν πρόκειται να λύσουμε το πρόβλημα αρκετά γρήγορα. Ένας Σουηδός καθηγητής είπε ότι μπορούμε να φάμε νεκρούς, αλλά αυτό δεν είναι αρκετά γρήγορο. Επομένως, νομίζω ότι το επόμενο σύνθημα καμπάνιας σας πρέπει να είναι αυτό. Πρέπει να αρχίσουμε να τρώμε μωρά. Δεν έχουμε αρκετό χρόνο. Υπάρχει πολύ CO2. Όλοι σας … ξέρετε ότι είστε ρύποι. Πάρα πολύ CO2. Πρέπει να ξεκινήσουμε τώρα, παρακαλώ. Είσαι τόσο υπέροχη. Είμαι τόσο χαρούμενη που υποστηρίζετε πραγματικά το Green New Deal, αλλά δεν αρκεί. Ξέρετε ότι ακόμα κι αν θα βομβαρδίσετε τη Ρωσία, εξακολουθούμε να έχουμε πάρα πολλούς ανθρώπους – υπερβολική ρύπανση. Πρέπει λοιπόν να απαλλαγούμε από τα μωρά. Αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Απλά να σταματήσουμε να έχουμε μωρά δεν είναι αρκετό. Πρέπει να φάμε τα μωρά. Και αυτό είναι πολύ σοβαρό. Δώστε μια απάντηση. »

Και για να μην νομίζει κανείς πως δεν αληθεύει, παρακολουθήστε το βίντεο :

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Ανοιξτε πολλα τρελλοκομεια & εφαρμοστε τη Θανατικη ποινη.Δεν μας ειναι χρησιμοι ουτε οι τρελλοι ουτε οι ειδεχθεις εγκληματιες.

Comments are closed.