Φρίκη: Ανέβαζε στο Dark Web πορνογραφικό υλικό με ανήλικα κορίτσια! Πως έφτασε στα ίχνη της «σατανικής» γυναίκας η ΕΛ.ΑΣ

Κοινοποίηση:
1

Παγκόσμια επιχείρηση για την αναγνώριση παιδιών που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. Πως έφτασαν στα ίχνη γυναίκας που συμμετείχε σε βίντεο με τα τρία ανήλικα παιδιά στο σκοτεινό διαδίκτυο. Βρέθηκαν 47 φωτογραφίες και 11 βίντεο στα οποία συμμετείχε μια άγνωστη με τα τρία κορίτσια.

Μια επιχείρηση παγκόσμιας εμβέλειας είναι σε εξέλιξη και στην οποία συμμετέχει και η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναζητώντας εκείνους που εκμεταλλεύονται παιδικές ψυχές στο σκοτεινό διαδίκτυο. Από την επιχείρηση αυτή συνελήφθη μια γυναίκα ξένης υπηκοότητας η οποία και συνελήφθη για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια και πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου και νομοθεσίες περί όπλων και ναρκωτικών.

Η έρευνα που έγινε στο σκοτεινό διαδίκτυο (Dark Web), αποκάλυψε την φρίκη. Βρήκαν υλικό πορνογραφίας ανηλίκων (47 φωτογραφίες και 11 βίντεο) στο οποίο συμμετέχει άγνωστη γυναίκα και 3 ανήλικα κορίτσια. Οι έρευνες οδήγησαν και στην αναγνώριση των τριών κοριτσιών που είχαν πέσει θύματα της αδίστακτης γυναίκας η οποία γύριζε και συμμετείχε στα βίντεο και τις φωτογραφίες και τα πουλούσε στο ίντερνετ.
Το πρωί της 12ης Ιουνίου οι αστυνομικοί εισέβαλλαν στο σπίτι της συγκεκριμένης γυναίκας και σε άλλα 4 σπίτια και βρήκαν:  4 κινητά, ένα τάμπλετ, έξι σκληρούς δίσκους, 2 φωτογραφικές μηχανές, 4 λαπτοπ, 2 κάρτες σύνδεσης για κινητά, μια τραπεζική κάρτα ένα στιλέτο, ένα όπλο, φυσίγγια και τσιγαριλίκια.

Το στιλέτο, το πυροβόλο όπλο, το κουτί με τα φυσίγγια και τα τσιγαριλίκια, βρέθηκαν στο σπίτι Έλληνα στο οποίο η γυναίκα αυτή έμενε προσωρινά.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Ανακριτή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: