“Φουρτουνάκηδες και Βροντάκηδες”. Πόλεμος Ντόρας- Μαρέβας. Ασίγαστη κόντρα για τη “μισητή νύφη”

Κοινοποίηση:
mareva-ntora

Σε νέα φάση μπαίνει ο αδυσώπητος πόλεμος ανάμεσα στην Ντόρα Μπακογιάννη και στην Μαρέβα Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι.

Ένας πόλεμος που είναι αδυσώπητος και δεν είναι, αυτό που συνήθως λένε, ακήρυχτος. Έχει κηρυχθεί μεταξύ τους προ πολλού και μάλιστα ορισμένα τμήματα του πολέμου αυτού διεξάγονται και δημοσίως. Μια γεύση πήραμε τις προάλλες με την ιστορία της μετονομασίας του σταθμού του «Ευαγγελισμού», στο μετρό, σε «Παύλου Μπακογιάννη». Διότι ναι, και η υπόθεση αυτή έχει σχέση με τον άγριο πόλεμο τω δύο οικογενειών…

Οι πληροφορίες που έχουμε από πολύ καλά ενημερωμένες πηγές των γαλάζιων παρασκηνίων μας λένε λοιπόν ότι η Ντόρα πνέει πάλι μένεα εναντίον της συζύγου του Κούλη τις τελευταίες ημέρες, ύστερα από το ταξίδι του πρωθυπουργικού ζεύγους στην Αμερική. Η οργή της πρωθυπουργικής αδελφής μεγάλωσε βλέποντας μάλιστα και το «σόου» που σε διαδοχικές φάσεις έδινε όλη την προηγούμενη εβδομάδα στην αμερικανική μεγαλούπολη η μισητή νύφη της.

Ο πάντα έγκυρος Μαυρογιαλούρος, γράφει ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ στο έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας για τον “σκοτωμό” της “Αγίας Οικογένειας” που δυσχεραίνει τις πολιτικές προσπάθειες του πρωθυπουργού για διαχείριση σοβαρότατων οικονομικών και εθνικών θεμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΒΡΟΝΤΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΚΙΔΕΣ , ΧΕΣΤΙΚΑΜΕ

Comments are closed.