Φουλ επίθεση Ζαγοράκη: «Δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη…»

Κοινοποίηση:
zagorakis

 Μεωπροσωπική του δήλωση ο Θοδωρής Ζαγοράκης ξεκαθάρισε άμεσα τη φημολογία που δημιουργήθηκε γύρω από την πρόθεση ανεξαρτητοποίησής του από τη Νέα Δημοκρατία. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας του 2004 ξεκαθαρίζει ότι πράγματι προτίθεται να αποχωρήσει σε περίπτωση που δεν δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ στην «φαρσοκωμωδία» όπως χαρακτηρίζει την υπόθεση της ΕΕΑ, και συμπληρώνει: «Εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ’ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου»…

Η δήλωση Ζαγοράκη

Αναλυτικά η δήλωση Ζαγοράκη έχει ως εξής:

Η σημερινή εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι εξοργιστική, καταδικαστέα και πρωτοφανής στα αθλητικά χρονικά. Αποτελεί προϊόν σκοπιμοτήτων που εξυπηρετούν συγκεκριμένες ΠΑΕ και αδικούν κατάφωρα τόσο τον ΠΑΟΚ όσο και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το πόρισμα της Επιτροπής είναι νομικά αβάσιμο.

Δυστυχώς και ίδια η σύνθεση της Επιτροπής εγείρει σοβαρά ηθικά ερωτήματα για την όλη διαδικασία. Η κατάσταση που διαμορφώθηκε το τελευταίο διάστημα υποτιμά τη νοημοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων και εξευτελίζει όσους υπηρετήσαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επειδή δεν έχω μάθει στη ζωή μου να μασάω τα λόγια μου και να κρύβομαι, δηλώνω ευθαρσώς: Το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία. Υπαίτιοι για τη σημερινή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αυτοί που όρισαν την συγκεκριμένη Επιτροπή.

Το μείζον αυτή τη στιγμή είναι να σταματήσει άμεσα η συγκεκριμένη φαρσοκωμωδία. Εάν αυτό δεν γίνει, εάν ο ΠΑΟΚ δεν δικαιωθεί, εγώ δεν μπορώ να συνευρίσκομαι στην ίδια πολιτική στέγη με όλους αυτούς που βάλλουν καθ’ υπόδειξη τρίτων εναντίον του ΠΑΟΚ και του ίδιου του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον αγώνα μου με όλες τις δυνάμεις που έχω για την δικαίωση του ΠΑΟΚ, απ’ όπου και όπου χρειαστεί.

Θ. Ζαγοράκης

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Σιγά ρε πολιτικε άτλαντα που δεν μπορείς. Αργοσχολε που έγινες και πολιτικός ενώ δεν έχουμε ακούσει τη φωνουλα σου τόσα χρόνια. Υποβιβασμός και ποινική δίωξη για υποκίνηση σε εμφύλιο.

  2. στ αρχ@δια μας!
    σιγα τον πολιτικο ογκολιθο που δεν ξερει ουτε να μιλησει ελληνικα!!!
    να τον χαιρονται τα βοδια που τον ψηφισαν!

  3. Για τοσα και τοσα αντεθνικα και ανθελληνικα που γινονται,ο “ευρωβουλευτης” Ζαγορακης δεν εχει πει ουτε λεξη,ουτε στο “ευρωκυνοβουλιο” εχει μιλησει ποτε (και πως να μιλησει αλλοστε αφου δεν ξερει γρι αγγλικα και τα ελληνικα τα σκοτωνει).Για τον ΠΑΟΚ και το κλωτσομπαλλο μεχρι το κομμα του δηλωνει πως θα παρατησει.Αρα ο ΠΑΟΚ (κι ο καθε ΠΑΟΚ,Ολυμπιακος,ΑΕΚ,ΠΑΟ κλπ) και το κλωτσομπαλλο ειναι πανω απο την Πατριδα.Φυσικα τα ιδια σκατα ειναι ολοι τους οι “ευρωβουλευτες”,εξαιρουμενου του Λαγου.

  4. Θα δώσετε αγώνα κύριε ΒΟΛΕΦΤΑ για τον Παοκ όπως δώσατε και για τις Πρέσπες με την ”λαλίστατη” παρουσία σας στην Ευρωβουλή.

  5. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    ΟΥΤΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΣΤΡΑΒΟΣΤΟΜΗΣ!

  6. ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ………………………….ΜΗ ΣΥΝΕΥΡΙΣΚΕΣΑΙ……ΧΕΣΤΗΙΚΑΜΕ

  7. Ξαφνικά ξύπνησε. Αυτήν την αντίδραση για τι δεν την έβγαλε για πρεσπες και λαθρομεταναστευτικο; ξεφτιλα

  8. …Στα τσακίδια, δεν αξίζεις να βρίσκεσαι εκεί που βρίσκεσαι.

  9. ΣΤΑ ΑΡ@..ΔΙΑ ΜΑΣ ! ΕΧΑΣΕ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. Μα πόση δύναμη έχει αυτός ο τύπος ώστε να σέρνει από τη μύτη όχι μόνο μία ανίκανη κυβέρνηση να αντιδράσει αλλά και όλα τα κανάλια που δεν βγαίνουν να που κάτι εναντίον του;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Comments are closed.