Φουλ για πρωτιά η Εθνική Ανδρών! «Καθάρισε» και την Ολλανδία!

Κοινοποίηση:
koe-2-768x454

Το 2/2 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έκανε η Εθνική Πόλο Ανδρών. Η “γαλανόλευκη”, μετά τη σαρωτική νίκη επί της Τουρκίας, ξεπέρασε και το εμπόδιο της Ολλανδίας, επικρατώντας με 12-7.
Η Εθνική Πόλο Ανδρών έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Το ελληνικό σύνολο έκανε το 2/2 στη διοργάνωση, επικρατώντας της Ολλανδίας με 12-7.

Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Άγγελος Βλαχόπουλος με έξι γκολ, ενώ από δύο πέτυχαν Γούνας και Φουντούλης.

Τα δύσκολα, βέβαια, τώρα ξεκινούν για τη «γαλανόλευκη», η οποία το βράδυ της Παρασκευής (20/7) θα αντιμετωπίσει την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Κροατία. Εάν καταφέρει να την κερδίσει, θα πάρει την πρώτη θέση του ομίλου και θα έχει πλεονέκτημα στις διασταυρώσεις των νοκ άουτ ματς.

Καλό αποτέλεσμα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι και η ισοπαλία, μιας κι έχει το πάνω χέρι απέναντι στους Κροάτες.

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 3-2, 2-2, 1-0

Ελλάδα: Φλέγκας, Γενηδουνιάς 1, Σκουμπάκης, Νικολαΐδης, Φουντούλης 2, Καπότσης 1, Δερβίσης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Κολόμβος, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 6.

Ολλανδία: Βάγκενααρ, Φαν Ντεν Μπουργκ 1, Βίνκελχορστ 1, Φαν Ντερ Χορστ, Φαν Λίπερεν, Λίντχουτ 2, Γκότερμεϊκερ 1, Φιλίποβιτς, Μούλερ, Γιάνσεν 2, Κόοπμαν, Λούκας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: