Φορούσε στολή πιλότου για να ταξιδεύει στην πρώτη θέση και να αποφεύγει τους ελέγχους ασφαλείας – Πώς τελικά κατέληξε με χειροπέδες

Κοινοποίηση:
720_685858_7ac45c2178-9065daddac82c27e

Ο Rajan Mahbubani πίστευε ότι είχε ανακαλύψει τον τέλειο τρόπο να λαμβάνει ειδική μεταχείριση από τις αεροπορικές εταιρείες, αλλά τελικά κατέληξε να συλληφθεί.

Ο 48χρονος έβαλε τη στολή ενός πιλότου της Lufthansa με σκοπό να κοροϊδέψει τους υπαλλήλους του αεροδρομίου και να του επιτρέψουν να περάσει από την ασφάλεια και να πάρει αναβάθμιση στη θέση του στο αεροπλάνο.

Για λίγο το σχέδιο του δούλεψε, μέχρι τη στιγμή που τον έπιασαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Δελχί “Indira Gandhi” το βράδυ της Τρίτης.

Ο Mahbubani φορούσε τη στολή πιλότου όταν τον συνέλαβαν ενώ βρισκόταν στην πύλη του για να επιβιβαστεί σε πτήση της AirAsia από το Δελχί στην Καλκούτα.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον 48χρονο ξεκίνησε όταν ένας υπάλληλος της Lufthansa ενημέρωσε την ασφάλεια του αεροδρομίου ότι ένας επιβάτης παρίστανε τον πιλότο της εταιρείας.

Η AirAsia κάλεσε την Lufthansa για να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του και έτσι ο Mahbubani, αντί για την πρώτη θέση που ονειρευόταν βρέθηκε στη φυλακή.

Πάνω του βρέθηκε μια ψεύτικη ταυτότητα πιλότου της Lufthansa.

Μετά τη σύλληψή του ο Mahbubani είπε στους αστυνομικούς ότι γύριζε βίντεο για το YouTube και το TikTok για τα αεροπλάνα και ότι είχε αποκτήσει την πλαστή ταυτότητα στην Ταϊλάνδη.
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: