Φοβερά πράγματα από επικεφαλή των ΜΑΤ: Τι είπε στους κατοίκους της Λέσβου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
arxigos mat

Εξηγήσεις από τον επικεφαλής των ΜΑΤ στη θέση Καράβα στη Λέσβο.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

37 Σχόλια

  1. ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ-ΙΟΥΛΙΟΣ 2019

    ΝΟΜΟΣ ΛΕΣΒΟΥ
    ΝΔ 38.99 %
    ΣΥΡΙΖΑ. 29.01 %
    ΚΙΝΑΛ (ΠΡΩΗΝ ΠΑΣΟΚ) 8.57% ΣΥΝΟΛΟ. 76.57%

    ΝΟΜΟΣ ΧΙΟΥ
    ΝΔ. 45.65 %
    ΣΥΡΙΖΑ. 22.14 %.
    ΚΙΝΑΛ. 14.94 %. ΣΥΝΟΛΟ. 82.73 %

    ΝΟΜΟΣ ΣΑΜΟΥ
    ΝΔ. 34.13 %
    ΣΥΡΙΖΑ. 29.08 %.
    ΚΙΝΑΛ. 6.85 %. ΣΥΝΟΛΟ. 70.06 %

  2. Εξακολουθουν καποιοι που βρισκονται στην κοσμαρα τους και πιπιλιζουν την……..ακροδεξια καραμελα, δηλαδη, τα γνωστα, οποιος εχει αντιθετη αποψη απο την δικη τους, ειναι ακροδεξιος, φασιστας κλπ ,κλπ !!!!!!!!! Δεν βαρεθηκατε ρε καραγκιοζηδες να λετε συνεχεια αυτο το τροπαριο;;;;;;;; Αντε χαμενα κορμια και το καταντησατε αηδια!!!!!!! Ακροδεξιοι κυβερνουσαν και εφεραν την χωρα στην χρεοκοπια;;;;;; Η ακροδεξιοι πουλησαν την Μακεδονια;;;;;; Η ακροδεξιοι κουβαλησαν την Μιση Ασια και την Μιση Αφρικη μεσα στην χωρα και πανε να μας ισλαμοποιησουν;;;;;;;;; Αντε ξεμωραμενοι επιτελους φτυστε την την καραμελα αυτη!!!!!!!!!

  3. Όλα είναι για να βγάλουν την ευθύνη από πάνω τους ίσως να μην αποζημιώσουν δείτε και το βίντεο από τα Μεστά στη Χίο ακούστε τους πως βρίζουν σας φαίνεται πως δεν είναι Έλληνες ίσως ανάμεσα σε αυτούς να υπήρχαν και μερικοί ξένοι πάντως το κακό το έκαναν πατριώτες

  4. Αυτοί που έστειλαν τα ματ ήταν Έλληνες και ο επικεφαλής Ελληνας

  5. Αυτό που πραγματικά εξοργίζει τους σχολιαστές είναι ότι αυτός ο άνθρωπος είναι τέρας ψυχραιμίας, επαγγελματίας, ευγενής κ με σεβασμό απέναντι στους πολίτες ,υπέρμαχος αληθινά δημοκρατικών φρονηματων κ καλλιεργημένος με την έννοια του ανθρώπου που μπορεί να μιλήσει χωρίς να βρίσκει κ μπορεί να ακούσει χωρις να είναι εμπαθής στον ομιλουντα.με άλλα λόγια είναι όλα όσα δεν είναι η συντριπτική πλειονότητα των σχολιαστών κ των συνομιλητών του.

  6. Αυτα ελεγαν και οι ΝΑΖΙ οτι δεν φταιω εγω και φταιει ο ανωτερος αφου αιματοκυλησαν ολη την ευρωπη. Πλεον δεν υπαρχει αυτο .Ο καθενας μπορει να μην εκτελεσει διαταγη η οποια δεν την βρισκει συμφωνη ,απαξ και την εκτελεσει ειναι ΕΝΟΧΟΣ .Προφανως κατι βρωμαει στην ΥΑΤ και μυριζομαι black ops προκυρηξεις του μισαωρου .Πρεπει να βγει μια λιστα με τα μπουμπουκια της ΥΑΤ ωστε οι πατριωτικες δυναμεις να τους φτυνουν οπου τους βρουν και να νιωσουν τον κοινωνικο αποκλεισμο τουλαχιστον που τους αξιζει.

  7. ετσι λεγανε και οι γερμανοι και μετα εξοντωνανε ολοκληρα χωρια

  8. Αλλά λέει Αλλά κάνει. Έχει κρίση ταυτότητας όπως πολλοί του είδους σώματα ασφαλειας

  9. ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΚΟΛΟΜΠΑΤΣΕ !!!!! ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΟΜΑΘΕΙΜΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ (ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ)!!!!!! ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΠΙΤΑΞΗ !!!!!!! ΓΑΜΟ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ !!!!!! ΝΕΝΕΚΟΙ !!!! ΕΜΕΤΙΚΟΙ!!!!! ΠΑΝΤΕ ΒΑΡΕΣΤΕ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ!!!!! ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΚΕΣ !!!!!! ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΑΝΕ !!!!! ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΦΑΓΑΤΕ!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙ!!!! ΔΗΛΑΔΕΙ!!!!! ΤΟΥΣ ΑΠΥΛΕΙΣΕΣ!!!!!! ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΛΕΩΝ !!!! (ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) ΕΙΣΤΕ Η ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ ΤΗΣ (ΝΕΑΣ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ)!!!!!!!ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΛΕΩΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!!! ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝΕ ΑΝΤΑΡΤΕΣ !!!!!! ΑΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!!! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΛΕΩΝ !!!!!ΚΑΜΕΝΑ ΧΑΡΤΙΑ !!!!! ΚΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΓΥΦΤΟΙ ΚΟΛΟΜΠΑΤΣΟΙ !!!! ΓΙΑ 8ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ!!!!!ΒΑΛΤΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΥΤΙΛΕΣ!!!!!!!ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!

  10. Έτσι τον είχανε δάσκαλεψει να λέει …ηθοποιός η διδάκτωρ ψυχολογίας είναι ο κύριος ? Ένας άσχετος να φορέσει μια στολή θα δώσουμε ΓΗ και Ύδωρ…? Άμεση Αντίσταση σε όλους κ σε όλα !!!!

  11. Μας δουλεύουν όλοι και ξύπνησαν και οι κώλοι .
    Άι σιχτίρ κολώμπατσε που έκανες τον ρήτορα στον κοσμάκη που του ξευτέλισαν τον τόπο τα ιερά και τα όσια τα λαθροπιθήκια .
    Στο σπίτι σου , τους γονείς σου , στην γυναίκα σου και στα παιδιά σου οι ιδέες σου και οι @@ριές σου χοντροψηλομαλάκα .

  12. Δυστυχώς δεν βρέθηκε κάποιος να του είπε….. του ανόητου, ανίσχυρου δούλου (σύμφωνα με τα λεγόμενά του καθώς κάνει τη δουλεί-ά του όπως είπε, κ ανθρωποειδούς θα έλεγα καθώς μοιάζει με άνθρωπο αλλα με περίσσεια ανοησίας κ σε ότι άλλο διαφέρει από 1 άνθρωπο κ κυρίως Έλληνα , τα λίπη, τα αναβολικά η έλλειψη σεβασμού σε κάνουν ανίσχυρο, δεν σε κάνουν μαχητή, για αυτό και τους 10 θα ήθελα να είχα εκείνη τη στιγμή που βαρούσαν τον 1 , και θα τους τακτοποιούσα όπως θα έπρεπε, βέβαια θα βιώναν τον πόνο πρωτίστως, αφού θέλουν να υπηρετούν τον διάβολο, κ ότι άλλο που δεν θα ήθελαν ούτε στους χειρότερους εφιάλτες.

    ότι:
    ……..η ηθική , το πνεύμα μας, ο πολιτισμός μας, η επιβίωσή μας, το σπίτι μας, η οικογενειά μας είναι πιο πάνω από την εντολή του νόμου και πιο συγκεκριμένα από την εντολή ενός γρουσούζι υπαλλήλου των στοών και αν τα βάλεις χαμηλότερα τότε δεν έχεις σεβασμό, γιατί δεν έχεις κρίση, +αίσθημα κ δεν είσαι άνθρωπος. Για αυτό θα είναι αυτοί οι κακοί, οι ασήμαντοι, οι ανυποψίαστοι στρατιώτες του διαβόλου μέσα στον όχλο τους. Όσοι πιστοί κ ευδαίμονες μαζί μου, στην ενέργειά μας, οι υπόλοιποι μαζί με αυτούς κ τον διάβολο μαζί.

    1. ….Έχουν μάθει το ποίημα τα ανίσχυρα ανθρωποειδή “εγώ είμαι υπάλληλος, την δουλειά μου κάνω, ειμαι εκτελεστικό όργανο ” κλπες μπούδρες, δηλαδή αποποίηση ευθύνης κ κάνω κ την καλή δουλειά που χρειάζεται η κοινωνία κ την κακή κ κανω τα στραβά μάτια να μην έχω ευθύνη καθώς είμαι εκτελεστικό. δηλαδή αν του πει ο νόμος …. που στην προκείμενη περίπτωση υπερβαίνει το σύνταγμα κ ειναι κατι που δεν τον συμφέρει να το λογαριάζει κ να σέβεται κ να κάτσει σπίτι του κ να αρνηθεί τις εντολές ή να δηλώσει παραίτηση … ότι πήγαινε να σκοτώσεις την μάνα σου …θα το κάνει το παράσιτο αυτό ? ή μήπως θα ξεχάσει ότι είναι παράσιτο κ εκεί θα πεί όχι στο νόμο ? έχει ηθική εκεί που τον συμφέρει, αυτό όμως δεν του καταλογίζει και το δίκαιο κ αυτό είναι έλλειψη σεβασμού πρώτα στον εαυτό του και μετά στους πολίτες, για αυτό κ δεν σέβεται όπως ισχυρίζεται ο αμόρφωτος. Ωστόσο βαράει τον κόσμο που θέλει να προστατέψει το σπίτι του, τη ζωή του κ την υγεία του. Υποκριτές κ Παράσιτα χαρακτηρίζονται στο Ελληνικό λεξιλόγιο αυτές οι οντότητες, για αυτό μακρυά τους, κ αν χρειαστεί κ απέναντή τους για την υπεράσπιση της ψυχής μας. Δεν μας φταίνε καποιοι +ανθρωποι μας, να τους φιλοξενήσουμε αν εχουν πρόβλημα μέσα στην κοινωνία μας, αλλα όχι να μας επιβάλλουν τις αρρώστιες, τις κλεψιές , τους βιασμούς κ ότι άλλο κακό με τον τρόπο και το μέγεθος που θέλουν να επιβάλλουν να μας έρθουν, εδώ μιλάμε για γενοκτονία εις βάρος μας από τον τρόπο κ το μέγεθος αυτό.

  13. Αν ειναι να διαλεξω δημοκρατια και ΜΑΤ ή “χουντα” και αρματα μαχης,διαλεγω δαγκωτο το δευτερο.

  14. Οι περισσότεροι που αρθρογραφείτε,είστε προκατειλημμένοι και κυριαρχεί το θυμικό κι ο ενθουσιασμός στα λεγόμενά σας.Οι βρισιές,οι απειλές,ταιριάζουν σε φασίστες.Έχουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία,όχι συνεταιρισμό με την τοπική αυτοδιοίκηση,ούτε με τις κάθε λογής ομάδες πίεσης.Δυστυχώς,σε καμία άλλη κανονική χώρα δεν κατεβαίνουν διαδήλωση στην Αθήνα οι οπαδοί μίας μεγάλης ομάδας,επειδή ορθά αποφάσισαν οι δικαστές ότι πρέπει να υποβιβαστεί.Σε καμία άλλη χώρα δεν καίγονται αστυνομικά τμήματα,όπως έγινε στη Χαλκιδική με την υπόθεση των Σκουριών.Σε καμία άλλη χώρα δεν έγιναν αυτά που έγιναν στην Κερατέα το 2011-12 με την ντροπιαστική συνεργασία των τοπικών Δήμων που κατέβηκαν τα οχήματα των Δήμων να μπλοκάρουν τις αστυνομικές δυνάμεις.Το ίδιο έγινε και στα νησιά.Δηλαδή,οι κάθε φορά ομάδες πίεσης ασκούν φόβο στους υπόλοιπους,εκείνους που δεν έχουν μπουλντόζες και σκαπτικά, απορριμματοφόρα οχήματα κι απειλούν κι εκβιάζουν τους υπόλοιπους πολίτες.Το επιχείρημα περί εθνοσήμου δεν ισχύει μόνο γιά τους αστυνομικούς. Ισχύει πολλαπλάσια και γιά τους δημοτικούς υπαλλήλους,που μεταβάλλονται σε όργανα των δημάρχων τους και στασιάζουν χρησιμοποιώντας μέσα που είναι αγορασμένα με το αίμα του ελληνικού λαού.
    Σας αρέσει αρθρογράφοι της πεντάρας,να αποφασίζουν εγωιστικά η Κερατέα και το Γραμματικό,ότι μόνο η Δυτική Αττική θα δέχεται τον καρκίνο των σκουπιδιών;Σας αρέσει η άθλια συμπεριφορά των Αιγιωτών ότι τα σκουπίδια τους πρέπει να πηγαίνουν στη Φωκίδα και στην Κοζάνη,γιατί υπάρχουν πάντα μερικοί τραμπούκοι που ξεσηκώνουν τους πολίτες ενάντια στις σωστές αποφάσεις περί τοπικής διαχείρισης των απορριμμάτων; Σας αρέσει η λαοκρατία των αμόρφωτων ακροαριστερών και ακροδεξιών που δε σκέπτονται λογικά στην κάθε περίπτωση και επαναστατούν τοπικά,θεωρώντας τους υπόλοιπους πολίτες που δεν το κάνουν αυτό,ως ανόητους κι ότι θα περνά πάντα το δικό τους;
    Μας κοιτάζουν στο εξωτερικό οι Ευρωπαίοι και δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους,αλλά τελευταία και το θυμό τους με την κατασπατάληση δισεκατομμυρίων ευρώ που δόθηκαν στους Δήμους γιά να λυθεί επιτέλους το θέμα των σκουπιδιών,αλλά επειδή εμείς είμαστε έξυπνοι και δεν παίρνουμε από λόγια,τώρα πληρώνουμε εκατομμύρια πρόστιμα,γιατί οι περισσότεροι παλικαράδες δημαρχαίοι μας πρόταξαν τα στήθη τους και είπαν το γνωστό ¨δε θα περάσουν”.Ούτε διαχωρισμό των σκουπιδιών δεν μπορούν να κάνουν.Τα ίδια κάνουν και στο θέμα της έλλειψης του νερού.Γιατί γίνονται όλ’ αυτά;Μα γιατί υπάρχουν οι ομάδες πίεσης,που τελευταία στα νησιά είναι οι γνωστές ΜΚΟ που δε θέλουν να κυβερνηθεί σωστά η χώρα. Κι ο απλός λαός που δρά συνέχεια με το θυμικό και είναι υπερευαίσθητος,τους ψηφίζει.Όπως ψήφισε και τον ανεκδιήγητο,πολυμορφωμένο καθηγητή Πολυτεχνείου Μουτζούρη,που γιά αυτό και είναι υπεύθυνος.Γνωρίζει τί πρέπει να γίνει,αλλά δεν το έκανε.Τον φούσκωσε ο αμόρφωτος όχλος.
    Α,και το κυριότερο.Οι ακροδεξιοί να μετανοήσουν αμέσως.Δεν είναι χριστιανοί.Είναι Φαρισαίοι και δρούν όπως οι λύκοι στην αναμπουμπούλα.

    1. Αρθρουρε λες βλακειες. Κοιταξου στον καθρεφτη και αποφασισε εισαι Ελληνας η νεοελληνας?? Αν εισαι που μαλλον εισαι το δευτερο, καλυτερα να μην μιλας…. Φτανει που μας καταστρεφεις με τις ψηφους σου, μη μας ζαλιζεις και με τις βλακειες σου. Αιντε καμια βολτα να πιεις καφε στο Κολωνακι και ασε την Ελλαδα να προσπαθησουμε εμεις οι Ελληνες να τη σωσουμε απο εσας τους νεοελληνες και αυτους που ψηφιζετε. Αιντε παληκαρι μου αιντε πιες εσπρεσσακι…

  15. Εσυ αξιοματικε μπορει να σεβεσαι αληθεια η οχι.
    Τα τσογλανια που εχεις υφισταμενους δεν σεβωντε ομως τιποτα.
    Ειναι ζομπι αξεστοι κωλοπαιδα και αποδειχτηκε με χιλιαδες βιντεο.
    Παραιτησου λοιπον και κανε καποιο αλλο επαγγελμα οπως λες.
    Η δημοκρατια αξιωματικε δεν ειναι αυτο πουλες ο κουλης η οποιοσδηποτε κουλης δεν ειναι η δημοκρατια.
    Τραβα λοιπον σπιτι σου δεν κανεις για τιποτα αλλο εκτος απο εργατης σε χωραφια.

  16. ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ!ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΟΜΗ ΣΤΗ ΧΑΛΕΠΑ ΧΑΝΙΩΝ?ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ Κ ΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΝ.
    ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ???ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!

    1. Πέτυχα ποιό καυλιάρη από μένα εδώ και δεν το περίμενα.Σε παραδέχομαι ρε μάγκα.
      Στη χαλέπα συμφωνώ δίπλα από το σπίτ του μπενι σελον του εθνάρχη όπου δόθηκε ποσό ένα εκατομύριο ευρώ για ανακατασκεύη χωρίς να ενοχληθεί κανείς

  17. ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΗΣ!ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΕΙΣΤΗ ΔΟΜΗ ΣΤΗ ΧΑΛΕΠΑ ΧΑΝΙΩΝ?ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ,ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ Κ ΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΩΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΟΥΝ.
    ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ???ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!

  18. Σας παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε γιατί άφησαν τα πλοία να δέσουν αφού γνώριζαν τι θα γίνει.Μια απεργία γίνετε και δεν αφήνουν πλοίο να δέσει και έδεσαν αυτά και στα δύο νησιά στη Χίο ήταν το λιμενικό γιατί άφησαν να δέσει?

  19. Μεχρι σημερα στο συγκεκριμενο νησι οι θεσεις τους και οι αποψεις τους δεν εχουν αλλαξει στο παραμικρο… ζητουν να δωθει ασυλο σε ολους οσους ειναι στο νησι τους και να μεταφερθουν στην ενδοχωρα και να μην μεινει ουτε ενας σε αυτους!!!Δεν ακουστηκε απο το στοματακι τους , ουτε μια φορα η λεξη απελαση…ακομα και σημερα που ειναι τοσο κρισιμα τα πραγματα, αυτοι επιμενουν στο ασυλο και στη μεταφορα… λες και η ενδοχωρα ειναι σκουπιδοτοπος και εμεις στην ενδοχωρα δεν ειμαστε ανθρωποι. Ετσι οπως τα εκαναν σκ@τ@ να κατσουν και να τα φανε ….και μαζι με αυτα να φανε και μπολικο ξυλο ! ΥΣ: Και αντε να τους δω, εδω που εφτασαν τα πραγματα αν θα κατεβουν με τις καραμπινες τους στις παραλιες να τις φυλαξουν….η αν θα αρχισουν να “ξαναβυζαινουν τα μουλικα”

  20. Ξέχασα να αναφέρω ότι τις φωτιές στα νησιά τις έβαζαν τούρκοι πράκτορες–είχαν λυσσάξει– και οι νησιώτες φώναζαν από τους δρόμους στα φαντάρια που έσβηναν τη φωτιά σε κάποιο σημείο, ενώ τα πυροσβεστικά αεροπλάνα πετούσαν πάνω από τα κεφάλια μας με κίνδυνο να μας σκοτώσουν. –Τρέξετε, προς τα εκεί γιατί καίγονται οι ελιές μου… και ας καούν τα φαντάρια, γιατί άλλαξε ο άνεμος ξαφνικά. Ο λοχαγός να είναι καλά τόνιζε συνεχώς. –Προσέξετε. Όμως, ένας φαντάρος από την Πάτρα, κάνοντας τον ήρωα και πηγαίνοντας να σβήσει μια μεγάλη φλογισμένη και λαμπαδιασμένη ελιά, όπως του φώναζαν οι Χιώτες, κινδύνευσε να καεί με την αλλαγή του ανέμου, αφού έπιασε φωτιά και τρέχαμε να την σβήσουμε. Έφαγε μερικές φάπες…Δυστυχώς, σήμερα είναι λίγοι οι γνήσιοι πραγματικοί ήρωες…Λοιπόν, δεν μας φταίει κανένας, όταν βρίζει ο ένας τον άλλον χυδαία. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν…Είναι καιρός για έργα και όχι για απρεπή λόγια.

  21. Εκει που επρεπε τα ΜΑΤ να σπασουν κεφαλια, καθοταν σαν τις κοτες και… ετρωγαν τις Μολοτωφ παριστανοντας τους σακους του μποξ ανεχομενοι επι χρονια μια απαραδεκτη κατασταση απο απλυτα θρασυδειλα ανθρωπακια στα Εξαρχεια!!!!!!! Και πηγαν να δειξουν την….. παληκαρια τους στους κατοικους των νησων που δεινοπαθουν τοσα χρονια απο τους λαθρο, εχοντας και αυτοι βεβαια τις δικες τους ευθυνες για το χαλι τους!!!!!!!!

  22. Ο ΜΑΤΑΤΖΗΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ 300 ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΦΑΦΛΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΚΑΤΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

  23. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ,ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ.

  24. ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝΕ…ΑΣ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΤΑΝΚ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

  25. επικεφαλης μπατσομαλακα θα επρεπε να να αφησετε κατω τις ασπιδες και να συνταχθητε με τους ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΙΤΑΛΟΙ ,ΤΑΥΛΑΝΔΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΩΛΩΝΕΤΕ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ,ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΧΙ…

  26. Αυτός ο ξεφτιλας είναι ακόμα στη θέση του.

  27. επικεφαλης μπατσομαλακα θα επρεπε να να αφησετε κατω τις ασπιδες και να συνταχθητε με τους ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΙΤΑΛΟΙ ,ΤΑΥΛΑΝΔΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΩΛΩΝΕΤΕ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ,ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΣΥ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΟΧΙ…

  28. επικεφαλης μπατσομαλακα θα επρεπε να να αφησετε κατω τις ασπιδες και να συνταχθητε με τους ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΙΤΑΛΟΙ ,ΤΑΥΛΑΝΔΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΚΩΛΩΝΕΤΕ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΛΑΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ,ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΣΥ ΠΑΝΤΟΣ ΟΧΙ…

  29. Οχι πανιβλακα, αυτη η κυβερνηση ειναι προδοτικη οπως η προηγουμενη, στον ορκο που εδωσες λεει να υπηρετεις το συνταγμα. εφοσον το συνταγμα λεει οτι οποιος προδωσει Ελληνικο εδαφος αμεσα συλλαμβανεται, εσυ κακως λες εκτελουμε εντολες. Αρα ειστε συνενοχοι προδοτες δοσιλογοι σαν αυτους που σας εδωσαν τις εντολες. Κανονικα θα επρεπε να πας στο Μαξιμου να συλλαβεις ολη την κυβερνηση για προδοσια της Ελλαδος. Καταλαβες ρε ζωον πανιβλακα???

  30. Στην υπηρεσια ηταν να σπανε παρμπριζ σταθμευμενων αυτοκινητων με τα γκλοπ; στην υπηρεσια ειναι οι υβρεις εναντιων των ακριτων νησιωτων, δηλαδη της εθνικης αμυνας της χωρας; τοτε ντροπη στην υπηρεσια σας και σε εσας που την υπηρετειτε αφηνοντας τους ρουβικωνες και τα υποκειμενα των εξαρχιων να αλωνιζουν και χτυπωντας και βριζοντας ανθρωπους που κανουν το αυτονοητο, δηλαδη υπερασπιζονται τα ηδη κεκτημενα και αυτονοητα. Οσο για το εθνοσημο, αν θελετε να το τιματε, ξηλωστε το και αφηστε το σε μιαν ακρη γιατι ετσι το ντροπιαζετε. Η επομενη εναλλακτικη αν θελετε να εχετε κατι στο τζακετ σας ειναι να βαλετε το εθνοσημο της Τουρκιας γιατι μονο ο στρατος του ερντογαν θα φεροτανε με τετοιο μισος εναντιον μας.

  31. Εφαρμόζουμε λέει τον νόμο. Υπάρχει νόμος που λέει βαράτε στο ψαχνό και κεραστε ληγμενα; δεν ήξερε τι έλεγε ο τύπος. Τη μία παπαριά μετά την αλλη

  32. Οι ματατζηδες πιο μορφωμένοι απ τους κατοίκους στο κολονησι, δεν υπάρχει Ελπίς, μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ηλιος

    1. Αυτό, που γίνεται τώρα από την κυβέρνηση, έπρεπε να γίνει το καλοκαίρι! KΛΕΙΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ KAI ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ!!!!! ΟΙ Ισλαμικές χώρες και το Ισλάμ να λύσουν με τα πετροδολάρια τους τα προβλήματά τους! Δεν μπορεί να τα λύσει η μικρή Ελλάδα!
      Κρίμα που υπηρετήσαμε δύο χρόνια την στρατιωτική μας θητεία στη Χίο και σβήναμε φωτιές για να σώσουμε τις περιουσίες των Χιωτών ή διακινδυνεύσαμε τις ζωές μας. Γιατί επεισόδια με το τουρκικό ναυτικό σε κάποια νησιά γίνονταν από το 1981 και εντεύθεν, όταν στρατιωτικοποιήθηκαν και οχυρώθηκαν τα νησιά. Θεέ μου τί σκληρή θητεία πέρασαν κάποιοι από την ενδοχώρα ρίχνοντας τόνους μπετόν για πολυβολεία και οχυρωματικά έργα! Δυστυχώς, τώρα το παίζουν αρκετοί από τους νησιώτες “πατριώτες”, όπως και ο Μουντζούρης. Πέντε χρόνια επί ΣΥΡΙΖΑ έβγαλαν εκατομμύρια και δεν κουνήθηκαν καθόλου. Τώρα, θέλουν να κάνουν επανάσταση ενάντια στην απόφαση, που συμφωνούν το 80% των Ελλήνων γνήσιων αγωνιστών, που πολέμησαν να φύγει το Ισλάμ από τη χώρα μας. Ντροπή σε όλους τους “νενέκους”–πολίτες και πολιτικούς– για τις γιορτές της επετείου του 1821. Χρειάζεται περισυλλογή και υπόσχεση στους αγωνιστές και ήρωες, που έδωσαν το αίμα τους, να γίνει η χώρα να γίνει κράτος και όχι ……..!!!!!!!!

Comments are closed.