Φιέστα με τα όλα της! Δείτε πόσο μας βγήκε ο λογαριασμός στις Πρέσπες: 23 εργαζόµενοι ΕΡΤ και 1.439 σάντουιτς για τη συµφωνία

Κοινοποίηση:
1

Φιέστα με τα όλα της…

Κάπως ακριβά κόστισε στο Ελληνικό ∆ηµόσιο η «φιέστα» που οργάνωσε η κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας την περασµένη Κυριακή στις Πρέσπες για την υπογραφή της συµφωνίας µε τον πρωθυπουργό της ΠΓ∆Μ, Ζόραν Ζάεφ, αλλά και τα δρακόντεια µέτρα ασφαλείας. Μόνο σε «φιέστα» µπορεί να παραπέµπει η απόφαση και κυρίως το κόστος για την κάλυψη του γεγονότος από την ΕΡΤ.

Σύµφωνα µε την απόφαση που αναρτήθηκε στη «∆ιαύγεια», για την κάλυψη της συνάντησης και της υπογραφής της συµφωνίας µετακινήθηκαν ούτε λίγο ούτε πολύ 23 (!) υπάλληλοι της δηµόσιας τηλεόρασης, µε το κόστος της µετακίνησης να ανέρχεται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 4.353,45 ευρώ.

Από την άλλη, εκταµιεύθηκαν 2.500 ευρώ για την τροφοδοσία (1.439 σάντουιτς, 1.439 χυµοί, 2.878 νερά) των δυνάµεων της Αστυνοµίας που ανέλαβαν να αποτρέψουν τους πολίτες να διαµαρτυρηθούν και πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια που προκάλεσαν αρνητικές εντυπώσεις. Οπως αποδεικνύεται, η κυβέρνηση έδωσε µεγάλη σηµασία στην υπογραφή της συµφωνίας και ήθελε να προσδώσει χαρακτήρα θριάµβου µε υπερπλήρη κάλυψη από την αρχή µέχρι το τέλος, χωρίς καµία «ανεπιθύµητη» διακοπή.

Πηγή: parapolitika.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: