Φθιώτιδα: Χιλιάδες χασισόδεντρα και οκτώ συλλήψεις

Κοινοποίηση:
77ec48d6a11f0d7bf36d0113c3142f5a_L

Σε εξέλιξη βρίσκεται στη Φθιώτιδα, μεγάλη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας για υπόθεση καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικών.

Πρόκειται για υπόθεση που συντονίζει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, με σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στην νοτιοδυτική Ελλάδα με τις «καλλιέργειές» να απλώνονται μέχρι την περιοχή της Φδιώτιδας

Με τη συνδρομή και αστυνομικών της Φθιώτιδας, φέρεται μέχρι στιγμής να έχουν εντοπιστεί δύο μεγάλες χασισοφυτείες στις περιοχές Καινούριο και Δαμάστα με την τελευταία να βρίσκεται στο δρόμο προς Μπράλο στο ύψος της διασταύρωσης με το Μοναστήρι. Μάλιστα το τελευταίο 24ωρο υπήρξε μεγάλη κινητικότητα στην περιοχή με πληρώματα της αστυνομίας και φέρεται να έχουν γίνει και οκτώ συλλήψεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες συνελήφθησαν εφτά Αλβανοί υπήκοοι (ανάμεσά τους και μία γυναίκα) και ένας Έλληνας, ενώ τα δενδρύλλια κάνναβης που έχουν εντοπιστεί φτάνουν σχεδόν τα 2.000, καθώς οι αριθμοί φαίνεται να ξεπερνούν τα 1300 και τα 500 δενδρύλλια στις δύο χασισοφυτείες.

Η υπόθεση έχει πολλές ακόμη πτυχές, καθώς η σπείρα φαίνεται ότι ήταν ιδιαίτερα δραστήρια και είχε διασυνδέσεις – πελάτες σε αρκετές περιοχές.

Αναμένονται με ενδιαφέρον οι επίσημες ανακοινώσεις που θα γίνουν από το Γ.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδος.

lamiareport.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: