Φαρσοκωμωδία στην Χίο: Έφυγαν για την «ενδοχώρα» 8 άτομα και κατέφθασαν 156!

Κοινοποίηση:
metanastes_varka_0

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η φαρσοκωμωδία του μεταναστευτικού που εκτυλίσσεται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Γιατί μόνο ως τέτοια μπορεί να ερμηνευθεί πλέον η καθημερινή εισβολή εκατοντάδων αλλοδαπών στα ελληνικά σύνορα που χωρίς να υπολογίζουν τίποτα, και φυσικά πάνω από όλα την ίδια την χώρα, την οποία αντιμετωπίζουν ως «μη-χώρα»  έρχονται και αποβιβάζονται «ετσιθελικά» στις ακτές των νησιών.

Στη Χίο 156 άτομα από διάφορες εθνικότητες και χώρες, απλώς αποβιβάστηκαν σε 3 διαφορετικά περιστατικά σε Γρίδια, Καταρράκτη και Καρφά.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την τελευταία καταγραφή του υποτιθέμενου «Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου “Ελέγχου” Συνόρων», μεταφέρθηκαν από τη Χίο στη περίφημη ενδοχώρα 8 ατόμα, με τον συνολικό αριθμό των λαθραίων μεταναστών  στο νησί – χωρίς τις αφίξεις της Κυριακής- να ανέρχεται σε 5.171 άτομα.

Και έπεται συνέχεια αύριο και μεθαύριο κ.ο.κ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Τα κατάφερε ο κρετίνος ο Μητσοτάκης, με το να τους φέρνει όλους στην ενδοχώρα έδωσε το σήμα να πλακώνουν μαζικά στα νησιά…. Δε νομίζω πως το έκανε από βλακεία, αλλά από δόλο. Δε θα μείνει στη κυβέρνηση για πολύ άμα συνεχίσει έτσι. Η Ευρώπη δε πρόκειται να πάρει κανέναν τους. Διώξτε τους όλους. Στην ανάγκη με πραγματικά πυρά, βυθίστε και κανένα φουσκωτό, δε πειράζει. Κι αν σκούξει και κανένα δυτικό κράτος και παραπονεθεί, να τους χορηγήσει άσυλο από τη Τουρκία και να τους παραλάβει με αεροπλάνο. Αλλιώς να βγάλει το σκασμό.

    Σφραγίστε τα σύνορα, τώρα!

Comments are closed.