Φαβορί η Αχτσιόγλου, αουτσάιντερ η Κουντουρά… Οι «εκλεκτές» του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο της Αθήνας κόντρα στον Μπακογιάννη και οι δύο άγνωστοι «Χ»!

Κοινοποίηση:
axtsioglou_kountoura_

Την ώρα που στη Νέα Δημοκρατία δείχνουν πως ο Κώστας Μπακογιάννης θα είναι ο εκλεκτός για το Δήμο της Αθήνας (και όχι ο Πατούλης), στον ΣΥΡΙΖΑ σκέφτονται να «απαντήσουν» με ένα βαρύ όνομα.

Σύμφωνα με όσα έμαθε το Μακελειό, φαβορί παραμένει η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου. Η ίδια, κρατάει κλειστά τα χαρτιά της, άλλωστε το όνομά της έπαιζε δυνατά και για την Θεσσαλονίκη, ωστόσο θεωρείται σχεδόν σίγουρη η στήριξη της Κουμουνδούρου στον Γιάννη Μπουτάρη.

Θεωρούν λοιπόν στην Κουμουνδούρου πως η Ατχτσιόγλου έχει πιθανότητες να κερδίσει το Δήμο της Αθήνας, την ίδια ώρα που υπάρχουν υποστηρικτές και της Έλενας Κουντουρά… Ο Πάνος Σκουρλέτης, έχει κρατήσει κλειστό το στόμα του, ωστόσο θα αποφασίσουν ποιος ή ποια για την ακρίβεια θα τεθεί εναντίον του Μπακογιάννη τους επόμενους μήνες.

Έχουν ακουστεί και άλλα ονόματα, όπως του Σταύρου Θεοδωράκη και της Λούκας Κατσέλη, όμως προς το παρόν δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες, για πολλούς και διάφορους λόγους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: